12 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije ispred hrama pomenuo Đukanovića i Veljovića

Autor: Antena M

  • viber

Nera

Najhitnije otvoriti granice za sve turiste bilo odakle da dolaze i to bez ikakvih restrikcija. Kada mogu više desetine hiljada da litijaju,ne moramo ni mi primorci grcati u neimaštini čuvajući javno zdravlje.

eto_tako

@Nera, ne, no da uradimo jedan kolektivni harakiri kad smo pustili ove karnevale po Crnoj Gori. Evo, ovo popa lukavo podilazi policajcima ali kleveće državu za Carevićev lažni zavoj preko pantalona...I, šta ćeš ti tome, da čekaš da se sam udavi u laži ili da prelomiš pa kome opanci, kome obojci.

HNovi

Vidim jos niste uspjeli da sastavite zalbu Ustavnom Sudu a imate vrhunski pravni tim? Mozda su vam pravnici nesposobni? Ili vise zamjerki na ustavnost nemate?Hmm sta ce svijet reci? U doba korone izvodite ljude na ulice da protestvuju a nemate razlog! EU?

ND123

@HNovi Vidim Jos se nijeste obratili Vaseljenskoj Patrijaršiji i Vartolomeju ili možda jeste pa ste dobili negativan odgovor o priznavanju autokefalnosti pa ćutite i hoćete da vas ateisti registruju kao NVO

Milos

@ND123 Nemoj ti da brineš za Vaseljensku, to je već završeno i bez obraćanja! Prvo je na redu Makedonska pravoslavna crkva, ona sve rješava, možda i gubitak tomosa SCP-u! Sjeti se kako su isti kao i ti govorili za Svetu Ukrainsku pravoslavnu crkvu! Pa šta imamo danas? Ajde reci!

Crna Gora.

Da li ti covjece u bozjoj odori, pred svetim hramom istine i ljubavi, cujes sebe sta pricas i sta porucujes... dijelis na one koji slusaju slijepo sta ti porucujes, i na nas koji smo nevjernici.. Otkud ti pravo da nas procenjujes, otkut ti pravo. Odakle ti pravo da mi vrijedjas Crnu Goru, sto nije prcija Beograda, sto nije sto je bila, poslusna mala drzava velikog " brata" Srbije. Kad izadjes iz sinjela, kad udahmes slobodu pa neces nam oduzeti to zloupotrebom Crkve.

Miki

Risto prepredenjace stari,tu pricu ostavi kuci kad dodjes. Setate vas jedno 20000,ostatak CG nece ni da cuje za vas a ni da vas vidi. I ono sto kazes nekom noga slomljena,jos jedna laz pasja. U lazi su kratke noge Risto,sve tvoje cetnicke lazi su otkrivene. DA JE VJECNA CRNA GORA I NAROD CRNE GORE!

KIKI

PA JES ONO STARINO , BRAĆA SMO AL I CRNA GORA JE DRŽAVA , PA TI GLASAJ ZA KOGA HOĆEŠ .

Tajfun

Risto!Sta ce 300hiljada Crnogoraca,koje su nase svetinje,jesmo li mi i nasi preci gradili te iste svetinje koje branite od nas.Mislim da ste zamijenili teze.Riki,AKO DRZAVA NE IMPLEMENTIRA OVAJ ZAKON,MI CRNOGORCI CEMO TO URADITI.

Niksic

Pitanje za Admina stranice, zasto ste obrisali moj komentar o ovom raspopu?

Buto

ISUS=PRAVOSLAVLJE SV.?SAVA=SRPSTVO koje nema nikakve veze sa pravoslavnom vjerom.