16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Pokušali da skinu državnu zastavu sa konzulata Crne Gore na Floridi

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Crni panter

"Crnogorci ubijaju djecu vjekovima, a sada progone hrišćane“. Hocemo li se prisjetiti istorije pa da vidimo dal se ovo dotice crnogoraca ili se se dotice bas njima koji su nosili taj natpis.

CG1

To je srpsko fašistička demokratija. Opet zamjena, zna se ko je ubijao, palio, đecu, žene i stare. Zato treba što prije objavti sva dokumenta o njihovim zločinima, da nebi mogli više da lažu, to sve prevesti na više jezika pa i na srpski!!! Ne znam šta se čeka više sa objavom tih dokumenata, možda o tome odlučuje, opet ristov vojnik!!!!! ZA PRAVO ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!

zordan

Hoce Srbi opet da zaigraju krvavo kolo uz pomoc SPC .Zaboravljaju da je ovo 2020 , a ne 1918 .Danas je Crna Gora jaka sa svim svijm institucijama , policijom , vojskom i NATO clanstvom . Nikad vise 1918 .Neka je vjecna .

Orwel

Kako glupa i primitivna akcija, a reakcija američke policije jasno pokazuje koliko blagonaklono gledaju na to.

Tote

Sto im smeta crnogorski alaj-Barjak koji ima tradiciju (crvena zastava sa orlom) jos od dinastije Crnojevica? A sjetih se, njima je zastavu, trobojku crb=veno, plavo i bijelu dodijelio licno Sultan i Turska. Kompleksi!

Milorad

Eto, i oni tako ekstremni pokazuju svojim djelovanjem da nijesmo isti narod. Moram reći da su tu jedino u pravu.

tampa

To su prijatelji Vladimira Božovića koji je na Floridi bio na doktorskim studijama. Sad ih je organizovao da rade ovo kao što organizuje profesore i sudente u Crnoj Gori.

cetinje

@tampa Božović je pet godina boravio u Palm Biču na univerzitetu Florida Atlantic University. Mnogo je štetan sa onim baby face kao što je bio Arkan.

Milos

Neko je crvenu zastavu stekao slobodarskim otporom protiv svih koji su CG neuspješno pokušali da pokore, a neko je ''svoju'' zastavu trobojku dobio odobrenjem od turskog Sultana! To je nešto što se ne može popraviti i sakriti pa mnogo frustrira nesrecnu srbadiju!

Milos

Da se ne zaboravi: Noć kada su gorjeli Zviceri "Nema više ni traga ni od majke ni od djece. Samo je na jednom mjestu bio ostao jedan dio od desne dječje ruke. Lakat sa prstićima." Prije 97 godina, u noći između 24. i 25. aprila 1923, zapaljena je porodica Petra Zvicera, crnogorskog zelenaša i komite

MIKI

@Milos Sjeme se zatrlo svima koji su ucestvovali.u tom zlocinu,prokleti bili po tri.puta po pesto hiljada puta i oni i vas njihov rod!

Milos

U selu Rokoči, u Cucama, srpska žandarmerija, predvođena majorom Kecmanovićem i njegovim pomoćnikom Kolakovićem, mučila je surovo i, na kraju, spalila u kući: Petrovu majku Anđu (60), ženu Zagorku (23), sestru Planu (20), brata Vidaka (13) i Petrovo troje maloljetne đece. Sram vas bilo Srbi!

Milos

https://www.antenam.net/istorija/156404-da-se-ne-zaboravi-noc-kada-su-gorjeli-zviceri

BMX

100 % su iz Crne Gore ! Zatrovani od popova iz SPC , isto kao i ovde