15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Stigao zahtjev da podrže peticiju protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti, advokati odlučno odbili

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

Ovo je stvarno dno dna! Gospodo pravnici, od vas se očekuje da primjenjujete ono za šta borite svakodnevno! Zakon! Jasan je put, prvo Ustavni sud, pa Međunarodni sud pravde u Strazburu! Sve ostalo je politika... Volimo te Crna Goro!

!!!

Moze li spisak ovih"sotoninih advokata"?Cisto da se zna.Znam sigurno da je Bojic na prvom mjestu a valjalo bi znati i ostale.Kad znamo imena doktora i oni bi sami trebali objaviti imena.3,14.Bagra.

HN-MNE

Advokatići zaboravili da postoji Ustavni sud! A potpisaće se malo śutra!

Jocko

Kampanja, uprkos svoj pompi, nije uspjela. Minoran je broj potpisanih professora, doktora, prosvjetnih radnika, studenata i evo sad i advokata. Jos uvijek su debela manjina. Toga su svjesni i postaju frustrirani.A potpisa ce biti sve manje, a frustracije sve vise. Ovaj CE se trend nastaviti do

Mihiz

Jadni li su ovo advokati. Na celu sa nesrecnim advokatom Bojicem. Pridruzili se Amfilohiju i njegovom brutalnom obracunu sa Crnom Gorom i Crnogorcima. Dobar broj ovih advokata treba vratiti tamo odakle su dosli. Njima nije mjesto u Crnoj Gori

Vm

@Mihiz Ovi advokati isto kao i doktori pokazuju koliko ne poštuju struku.SPC im je vodilja kao u srednjem vijeku.Đe su bili advokati da učestvuju u raspravi o zakonu prije nego je usvojen?