16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Pavličić: Nijesam podržao SPC i litije, nego pravo na iznošenje stava

Autor: Jelena Grbović

  • viber

Ljiljana

Kakav kolosalni demagog. Jesam podrzao, a ipak nijesam podrzao. Rekao sam, a i nijesam rekao. Jesam za, ali sam protiv. O cemu se radi ovdje uopste?

maestro

Je li te stid Pavličiću ? Džabe krečiš nećeš više bit ministar zdravlja. A inače pošto ti je loše bilo svih ovih godina daj na uvid javnosti svoj imovinski katron pa će građani a i ovi ljekari koje podržavaš viđet tvoje "poštenje" !

Hunter6

Postovani gospodine doktore, Ne mogu da razumijem kako interpretirate ovo kao problem prava na misljenje? Ovo je cista Makijavelijevska zloupotreba casne profesije! Ja sam duboko razocaran naivnoscu jednog broja casnih ljudi.

Ljiljana

@Hunter6 - nema tu naivnosti, niti zalutalih ili zavedenih. Potpuno je sve jasno i ocigledno. Sve je to samo opaka racunica. Srecom bez krcmara!

bosiljka

Što bi rekli mladi, čovjek dobije transfer blama kad pomisli da je ovo bilo ministar!

Roksana

Doktore, nemojte nam ispirati mozak. Nije Vama bilo mjesto na tom spisku, da je sreće, kao što nije. Kažete da ste Crnogorac, možda jeste, ali onaj od isprane tkanine, kakvih ima među onima koji oblače časno crnogorsko odijelo mašući tuđinskim zastavama. Nemojte više ni riječ nama, prosto Vam bilo

San

Kad je klasa novinar naspram Vas, zaboravite i argumente koje imate, a večeras dr u nedostatku argumenata potpuno je bio pokošen!

Izbija ti srpstvo

Ovo je perfidni kripto-Srbin

bajo

A vjerujem da ga je jos Darko čuvao od njega samog . a tako ga je otresao . Zao mi je sto ga nije upitao zasto su potpisivači ( a i on sam ) ćutali kad je zemunski dr Zlatibor Loncar i kupac stana Sretka Kalinica prijetio nasim ljudima u zdravstvt u Srbije . Gdje su tada bili potpisi podrske . A oni isti nasi doktori iz Srbije , potpisase i poljubise zemunskog dr. Lončara u ruku . Ogavno .Za svaki prezir a vrijeme ce suditi ... sad se bar znaju potpisivaci .

Bijeli Pavle

Hvala majko sto si me rodila,hvala sine ,nema na cemu.

Orwel

Da je samo jedna riječ u tom saopštenju, a to je "obespravljenost", dovoljno bi bila za tumačenje da se radi o osudi Zakona o slobodi vjeroispovijesti i podršci litijama. Intelektualac tog kalibra je morao biti svjestan toga, pa ova naknadna objašnjenja stižu prekasno.

Vm

@Orwel A onda još priča o obespravljenosti Srba, ne mogu da napreduju u struci , kao . Tuga našto spade čovjek.Mada i kao ministar je bio nula.Obespravio je doktore sa subspecijalizacijama van Podgorice, a pacijente doveo u situaciju da za recept za insulin idu u PG

Andjela

Kako ego proradi, cim napuste fotelje udare zestoko po drzavi! Kakvi su ovo bezkicmenjaci! Pozdrav za heroje kompletno medicinska osoblje koje bije bitku protiv COVIDA19!

Aristos

Poslije ove emisije više niko ne može da ospori bijedu politike URA-e. Stalno to otužno opravdavanje veljesrpskog rasizma i svetosavskog klerofašizma pod velom "demokratije" i "dobronamjernosti", Nacizam i rasizam ne mogu biti dobornamjerni, niti sljedbenici tih ideologija - moralni ljudi.

Jelena

Loš, čovjek, loš je bio kao ministar, loše mu je bilo a i sada , ma svaka čast Sukovicu, baš kao ga je sa svake strane, djede treba da sedi kući.