13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Veliš, obaveza ti je, kao vjernika, rođenog na Kosovu, da sačuvaš moje svetinje od mene

Autor: Antena M

  • viber

Finger

Poštovanje i respekt za velikog čovjeka...znamo da nas je više - svih nas koji bezrezervno i bez i interesa vole samo jednu i jedinu Crnu Goru...Ovi gubitnici su se sami popisali a svačija će se vidjet.Poslije izbora hitno zakon o zaštiti države.Ove pogani prodate neće više ništa moći biti u Crnoj Gori.Neka je vječna Crna Gora.

Mikeli

E,neka si mu reka Bolje,pametnome dosta,no se bojim da je suplja kanta u koju si to sasuo.

slobo

Na Kosovo se Crnogorci masovno posrbljavali u vrijeme Milosevica i potom. A devedesetih su cmizdrili kako su Crnogorci, a po Kosovu su pljuvali po Crnoj Gori. Danas ljekari svi sa Kosova su potpisnici da se zatire crnogorsko.

Bijeli Pavle

Neka si Boljevicu vazda ti pucala brate moj.

Radam

Čestitam Predraže, tako se zbori i tvori o svojoj zemlji. Ti si ljudska moralna gromada koja ne živi u svijetu laži, mitova i legendi. Sve ti išlo u napredak, sve ti ćetalo, a bio i ostao čovjek kao što i jesi.

Montenegrin

Znam Predraga kao Vrsnog strucnjaka,a prije svega ,kao Velikog covjeka! Svaka na mjestu,kao uvijek!

Branko Markovic

Bravo za Peđu! !!Nauk za Šukovica da u emisiji zove "obicne" ljude, jer somo se nagledali ovih...

Ljubo

Gospodo prezimenjaci,kad shvatite da postojite i Ti i On i kad to prihvatite i poštujete biće bolje C Gori.

Ja

@Ljubo Da ima razumijevanja od strane doktora I ostali ne bi Pedja Boljevic pisao ovaj tekst. Crnogorci su, kako rece I Predrag, imali mnogo, cak previse, razumijevanja. Prepuna je casa, preliva... Neka je vjecna Crna Gora!

Astro

@Ljubo iz primjera u textu, ko hoće, jasno vidi da su jedni i te kako shvaćeni i prihvaćeni i obezbijeđeni, a da se Crnogorcima osporava, ne priznaje, omalovažava pravo na postojanje, pravo na jezik, vjeru, crkvu...

Zdravko

@Ljubo A dok se ti ne desi, moramo se oglasiti jer ispada kao da Crnogoraca van DPS-a, nema. Mora se pokazati da nije tako, apolitičke podjele među Crnogorcima, zanemariti.

Viganj Atletics

Boljeviću! Musliman sam i ponosan sam što nam je domovina u znaku samosvjesne većine koju čine ljudi poput tebe. Krvomutne galamdžije nikad neće uspjet da nas izlude i ućeraju u pakao. Tvoje svetinje su moje i moje su tvoje - to je NAŠE. Crnu Goru rušit neće niko, pa neka se vračevi roje po peticija

777

@Viganj Atletics a kad ste se ubijali medjusobno 90 tih, nije bilo nase, vec moje tvoje... Sram vas sve bilo sa podjelama, unistavate djeci i omladini zdrav razum i buducnost... Svi ste isti, po potrebi braca, a po potrebi krvnici jedni drugima. Sve samo kako naredi politika

Ime

@777 Zna se u CG sve po imenice i ko je klao i ko je procerivo druge i drugacije. Ne mlati jer ti ta prica ne pije vodu.