14 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Pogledajte cijelu Živu istinu sa Miodragom Pavličićem

Autor: Antena M

  • viber

Aristos

"Platon mi je drag, ali mi je istina draža" (Aristotel) Ovako "okovani umovi" rijetko se sreću. Da li bi dr. Pavlićević "prijateljovao" i sa Gebelsom i štitio njegova "demokratska" prava da zastupa nacizam? Postoji i neka skala vrijednosti doktore. Ali vama je važnija "demokratija" od CG? Nažalost!

Vm

@Aristos Mučno ga je bilo gledati. Priča mu je da je on Crnogorac , ali da je istina da su Srbi zapostavljeni, pa trebamo mi Crnogorci da se potrudimo da se to prevaziđe.Ne znam kako je u Podgorici, ali u nikšićkoj bolnici su vrlo privilegovani upravo oni sa spiska koje ja poznajem.

Zlire

Komsija nije cuo za Aristotela i njegovu ,,Retoriku"a najgore je sto iako mu je blizo Zeta nine popio kapi

VojoS

Najblaze receno Dr Pavlicic tesko razocarenje.

miki

Kuku nama sa ovakvom intelektualnom elitom koja potpisuje a nazna ili nece da zna pravu istinu sta i zasta daje svoju pismenu saglasnost. Nadam se da ovakvi i slicni g.Pavlicicu neizricu presude ovom napacenom narodu. Svuda u svijetu akademski gradjani daju doprinos sprovodjenju drzavne politike samo ovi nasi kvazi intelektualci se zabili u misje rupe i cekaju pobjednika da mu se pridruze. Nadam se da ima jos onih koji vole ovu i ovakvu drzavu.

Marko

Gledam sinoć, In4s citira Pavlicicevu pricu o ugrozenosti Srba u CG i proglasavao ovaj njegov jadni nastup trijumfalnim. Ima li veceg poraza za Crnogorca? E, moj Caro do čega te dovede ambicija i Miško Perović. Na niže ljudske i političke grane ne možeš panuti.

Mackey

Iskreno ne volim Šukovića jer ga smatram za znavenog čovjeka i novinara sa potencijalom koji se iskompromitovao jer zarad crnogorstva gleda vlastima kroz prste. Međutim, ovoga Pavličića je rasturio. Njegov traljavi nastup se svodi na opšta mjesta zarad ubiranja kojeg mrtvog političkog boda.

Katunjanin

Nazalost , tuzna je cinjenica da su takozvani akademski gradjani u velikom dijelu naj gori , naj nelojalniji dio crnogorskog drustva . Tacnije , trguju svojom lojalnoscu , a naj lojalniji su sopstvenoj guzici .I kroz istoriju su cesto bili karika koja puca u obrucu zastite svoga naroda i drzave .Sagledajmo to realno i prema tome se adekvatno i postavimo .Bolje i malo manje talentovan ,a beskompromisan i odan ideji , nego oslonac sa opasnim felerom .

Crnogorka

Evo i Caro je jedan od onih kojima je CG dala sve: od reputacije do mjesta ministra koje nije zaslužio, što se i vidjelo. A sada kaže da nije mogao više napraviti na tom radnom mjestu. Uvijek može više i bolje Caro, nego je Vama i Vašima "uvijek malo". Ne znam kako možete pogledati u oči Crnogorcima

Jelena

Molite ovog sa portala, kao uljez!