11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Nijesam znao koliko je Bajram značajan i to nas je skupo koštalo

Autor: Antena M

  • viber

mr

Kakav foler! Stigao do preśednika Vlade i države, a ne zna što Bajram znači muslimanima! On je sramota od čovjeka, njegova izvinjenja treba, jednostavno, ignorisati... Danima pljuje, zna da laže, a onda, izvinite... Piiihhhhh... Gadluk....

Ljiljana

Jel' tako? Bajram kazes? Kajes se sto nijesi donio mjeru zabrane odlaska u dzamije. Ali su zato litije po Crnoj Gori zeljne i obavezne i imaju svu tvoju podrsku iz sve snage i sa svim parama. E moj Vucicu - oduvijek se zna da ne treba drugome zlo raditi, da zlo sam ne bi docekao.

Pih

Cisti teatar Lud je ko bi mu vjerovao

HN

I ovi naši popovi su mislili da je prošlo, mislili da vlast hoće da ih pomori, pa udri na proteste, ko kučak iz veza kad ga puštiš. Ali, ne lezi vraže, sad opet u manastire na rujno vino i po portala svaki čas, sve u duhu hrišćanskih kanona i po božijim zapovjestima, udri na vlast i državu!

Sa

Kakav kameleon. Jesi li znao koliko je navijacima znacajan derbi?

Dobri_Duh

Sada je Bajram kriv i odlazak u džamiju ? Za litije i u crkvu to ne važi...E, neznaš ti ništa a najvjerovatnije si glupo ciničan.

dr

Koji Bajram je zadesio Beograd, obzirom da situacija nije ništa bolja, ako ne gora, nego u Pazaru!?

@@@@

@dr Pobogu barem vi stariji se sjecate kako je Srpska Radikalna Stranka ciji je on bio podpresjednik 90ih objasnjavala kako se sa ZARDJALOM KASIKOM VADE OCI MUSLIMANIMA.Sta sad ocekujete,da zali Muslimane.O ne zali Beogradjane a ne Muslimane.ZASTIDJE!!!!

Elmir

Vule,Vucino...samo si ipak Vucic...tvoja izjava vucicu mali nije vrijedna ni spomena ali prosto receno ti si jedan nikogovic i jedno veliko NISTA vucicu vucicu.Reci istinu jednom u zivotu sram te bilo ako ga trunka imas a nemas cini se

Miloš

Vučko, nešto se gubiš u posljednje vrijeme. Raspališ po CG, pa se izvinjavaš, pa nisi znao za važnost Bajrama, pa priznaješ da si napravio grešku, ....

Vucedolac

Ne mogu da vjerujem da ti koji sve znas, ne znas koliko je Bajram znacajan za muslimane.

HN

Očito da ima rupe u obrazovanju, nezna on ni koliko Crna Gora znači Crnogorcima!

Montenegrin

@A u Crnu Goru mogu litije i i u crkvu a tamo bi da zabranis u dzamiju ulaz!?!?!

mongro

On stvarno misli da je narod blesav i da ce progutati ovo podmetanje da su navodno muslimanski i bosnjacki narod odgovorni za sirenje virusa. Kad ga je novinarka RTS-a pitala - Ko je dozvolio okupljanje na stadionima, folirant je sve uradio da omalovazi novinarku ali nije odgovorio na njeno pitanje.