17 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

CANU i duh palanke II

Autor: Antena M

  • viber

Misko

Budimo iskreni razlog porazne teznje za reformom kulturne i identitetske politike lezi na kraju ovog teksta dok god zavisi o licnoj i politickoj sudbini Mila Djukanovica,koji je neprikosnoveni lider u potonje tri decenije.Definitivno dog god je "on" na vlast i vedri i oblaci u Crnoj Gori mi Crnogorci cemo biti obespravljeni,sikanirani u svojoj rodjenoj zemlji,zato Crnogorci upamet se i jedino ga treba kazniti na slijedecim izborima,treba dati glas istinskim Crnogorskim partijama!

Brajan

Mislis da treba gasati Sdp? "Pravu crnogorsku stranku" koja je u koaliciji sa velikosrpskim partijama u Budvi i Kotoru ostala i nakon slavljenja 1918? Koja je dala vlast cetnicima u Bernama pa danas cine to sto cine. Ajde cuti, sram te bilo.

Misko

Imas tri opcije i to SDP,SD i Crnogorska samo ne DPS,i to je to za spas CRNOGORACA!

Brajan

Nemas odgovor na cinjenicu da je Sdp na lokalnom nivou u koaliciji sa fasistickim, anticrnogorskim strankama? Vjerovatno ces reci da se tamo bave komunalnim problemima. Tipicno komunalno pitanje je proslava 1918., Podgoricke skupstine i litija. Treba, po tvojoj pameti, opet glasat Sdp da uortaci mandate sa DF, Demokratama, Snp i Urom, kao sto je prije cetiri godine. Jako mi je tvoje crnogorstvo, taman koliko i manipulantski talenat.

Đoko Orlandić

@Brajan Izvini ali bih te dopunio. Nije SDP samo u koaliciji sa klerofašistima no je postala najgora kvinsliška stranka u CG. To Ranko radi od 2014. Bio je lofistika DF za riuski terorizam 2016. Poslije je bio njihov glavni zaštitnik preko VDT. Zapitajte se, odakle Ranku pare 2016. za izbore.

Misko

Da imam odgovor u Kotor 1 poslanik u Budvi 1/3 od jednog poslanika,to mu dodje ka statisticka greska,to je na lokalnom nivou pa i DPS je bio u koaliciji sa SNP u vise opstina,ali tamo dje se lomi oce li biti ili ne biti Crnogoraca je bitno kao sto velim za opstanak naroda Crnogorskog,eto toliko!

Zowie

Zamislite da o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, o kome se mjesecima na javnoj sceni polemiše, ni riječ ne prozbori jedan akademik i višestruki dekan pravnog fakulteta koji napisa sve imovinske zakone za Vladu. Možda će se javiti kad vidi rezultate parlamentarnih izbora?

Svetlana

Posto su zbrisani sa svih funkcija i pozicija oni koji su se borili sa ovim cudovistem od CANU, ne vjerujem da ce bilo ko prstom mrdnuti da ih pomjeri ili im makar apanaze ukine! Ministarstvo nauke vise ne postoji sto se identiteta tice, ministar kulture sa ovima pregovara. Mijo, hvala ti

CG

Upravo ovaj tekst svjedoči o tome kako i zašto je propao LSCG. Oni ne biraju na koga udaraju. A svakoga optužuju za srpstvo, ili udaraju na lične, zdravstvene osobine. Užasno. Dragan Vukčević je jedan od najvećih Crnogoraca.

milota mila

Maltene svi književnici, umjetnici i političari, koji se nacionalno izjašnjavaju kao Crnogorci, dolaze kod prof. Vukčevića za savjet. Po tome prosudite kakva je to ličnost, a ne po ovom tekstu. Pitajte bilo kog studenta za stav o Vukčeviću, takođe.

Boris

Nije tačno da je Vukčević ovoga puta jednoglasno izabran.

Svetlana

@Boris je l? A ko je to bio protiv?

Član

Umjesto CANU neka se zove ČANUCG