10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Dr Sekula Drljević o protestnom zboru na Belvederu kod Cetinja 26. juna 1936. godine

Autor: Antena M

  • viber

Djoko

@Đoko Orlandić Novak Adzic je član predsjednistva Sdp koje cestooptuzujes da "hoce"sa cetnicima iako znas da nece i nije prirodno...za sve su za sto si i ti, za Drzavu,Crkvu, jezik, naciju, Nato i EU...

Boško Agram

@Djoko Ranko se odrekao crnogorskog i rekao "Ja sam za jugoslovenski jezik", kod Senada Hadžifejzovića. On CPC više i ne spominje! Novak je izuzetak tu, i još neki. Za NATO nije više teško biti, pošto smo ušli, a za EU su zalažu deklarativno sve ozbiljnije stranke.

Đoko Orlandić

@Djoko Za Novaka nijesam nikada to kazao. Novak sve radi što je za poštovanje, evo punih skoro četiri decenije. A što se tiče SDP i vrha te partije oni su(ja svjedok) sa DF rušili CG. Posebno je sramna njihova uloga u planiranom ruskom terorizmu 2016. Bili su, a i sada, zaštitnici organizatora-DF

Ivan

@Đoko Orlandić toga ako je I bilo a nije to je uradjeno u saradnji sa DPS koja upravlja I osniva opozicione partije. Jedina Prava opozicionea partija je bio LSCG I tu su imali udbasa

Miloš

Bravo Novače! Nadam se da će se uskoro u nastavi iz istorije konačno izučavati krucijalni djelovi crnogorske slavne prošlosti! A ti Novače možeš i moraš pomoći državi u tome!

VILA CRNOGORSKA

Živjela slobodna Crna Gora! Živjeli Zelenaši ! Mani te se ljudi političkih partija kad komentarišete tekst o Našim Zelenašima... Da njih nije bilo ne bi ni nas danas bilo pa koliko god da nas je,a svakome na čast i sramotu kako god da radi i šta god da radi!!!!!!!

VILA CRNOGORSKA

Što se mene tiče može i DF doći na vlast,baš me briga. JEDNOM ZELENAŠ-VAZDA ZELENAŠ... Ono šta nosiš u srcu ne može niko da ti otme. Čast je čast !

Labud Dabanović

Ađžiću svaka čast čita istoriju kakva je bila a ne kako su je krojili vođe naroda otrcana imena i srpstva Srb i naši otpadnici.Ja neznam nijednog istoričara da je opisao kako su nestajali narodi svojeg vakta i uporijedio sa Srbima-da se vidi da Srba nema.Jedino Njegoš kad im ostavi mitove za pomen.

montenegrinaplus

Bravo, gosp. Adzicu. Vazno je znati ovakve stvari, o kojima se nije smjelo pisati, jer neznanje je odlican temelj za zablude iz kojih se radjaju pogresni stavovi. Crnu Goru mogu da cuvaju i sacuvaju samo oni koji je vole srcem!

Nermina

Odlican tekst.Malo mi je zasmetala konstatacija poturcenjaci ili crnogorci srbi ,ali dobro.Tako je bilo i ne ljutim se.Ja volim samo ljude a druge ostavljsm drugima.Neka zivi Crna Gora sa svojim gradjanima.

Ivan

@montenegrinaplus da al to nijesu ovi sto se foliraju da su crnogorci I kao vole je a samo gledaju da je pokradu