15 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

23° / 15°

Četvrtak

09.05.

21° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Do zadnjeg daha ću raditi na obnovi Crnogorske pravoslavne crkve

Autor: Antena M

  • viber

Montenegrina

Vjerujem i ja i većina gradjana Crne Gore da ćete pobijediti sve zle vetrove ida će Crna Gora sa Vama ući u Evropu jer ste upravo Vi najviše zaslužni za to!Vi ste vratili Crnoj Gori ponos i dostojanstvo nezavisne i uvažene od čitavog svijeta države.To je nesporno i NEKA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Katunjanin

U tom slucaju ce te imati iskrenu i beskompromisnu podrsku svih onih koji se iskreno i iz srca osjecaju kao Crnogorci , o kakvoj god vrst podrske da je rijec .A vjerujem i moralnu i voljnu podrsku svih onih koji Crnu Goru dozivljavaju kao ranopravnu i zajednicku i jedinu kucu to jestt drzavu .

Nina

Gospodine predsedniče podrzavam Vas od Vašeg početka. Za mnogo toga ste zaslužni, zapravo za sve progresivno.Zamjerka je ,govorim u svoje ime, što legnem gladna po večeri.Volim Crnu Goru,iako to nije moja matična zemlja, ginem za nju.Povjeriti cu Vam i moj strah.Kako je moguće da se toleriše kabadahijsko ponasanje nekih političara i popova, koji siju podjele ,mržnju i strah po Crnoj Gori.Dugo traje, nekažnjeno.Želim Vam sreću u karijeri i privatnom životu i pobjedu!!!. .

Liberalac

POSTOJACE CRNA GORA DOK JE MORA POD BAROM I KOTOROM. NE DAMO TE CRNA GORO!

Roksana

Nijesmo smjeli dozvoliti da se SPC ovoliko raspojasa u Crnoj Gori koja ima svoju tradicionalnu Crnogorsku pravoslavnu crkvu. I po kanonskom pravu, i po pravu države morali smo vratiti njenu autokefalnost i status koji joj pripada. Dugujete nam to, predsjedniče! S Vama smo i 30-og!!

vuko

Sta je konkretno u posljednjih godinu dana uradjeno na obnovi autokefalnosti crnogorske prav. crkve?

Crnogorac

U stolici Svetog Petra treba da sjedi Crnogorski Vladika i bez Crnogorskog Vladike nema ni Crne Gore ni Crnogoraca

miki

Gospodine Djukanovicu imate punu podrsku svih gradjana koji Crnu Goru smatraju svojom svetom kucom, a njeno gradjansko ustrojstvo najvecim blagom koje treba cuvati kao oci u glavi. Zadnji je bio momenat za jedan jasan i glasan stav drzave u ovom turbulentnom vremenu, i nasrtajima na njeno ustrojstvo i samostalnost. Crnogorska crkva je bila autokefalna kad se za srbsku crkvu nije ni znalo. ZIVJELA NASA CG. SA NJOM I CPC. I SVI GRADJANI CG. NIKAD VISE 1918.

HN-MNE

Živjela multietnička Crna Gora, bravo predśedniče!

Što je ovo

Više je vrijeme da sve što je pripadalo i pripada Crnoj Gori bude CRNOGORSKO.Okupatore i izdajnike proćerat iz drzave.Dosta je bilo śutra cemo.Nema više śutra.Ko ne poštuje državu i državne,simbole,zakon APS !!

CG1

Svaka Vam čast gospodine PREDSJEDNIČE ĐUKANOVIĆU!!! Imate svu podršku od onih kojima je CG u srcu. U nove pobjede da Vama! ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!!

montenegrinaplus

Zivjela Crna Gora! Naprijed u nove pobjede za ljepsu i bolju buducnost, naroda i drzave. Drago mi je da predsjednik Djukanovic otvorio neka nova poglavlja, u kojima se mora napraviti red.

Niko

Mrzio sam Djukanovića početkom '90-ih, a danas bi život za njega da' kolko je uradio i kolko radi za CG!