19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

A nekad niko nije htio da bude četnik ili ustaša

Autor: Antena M

  • viber

Dejan V.

Vrlo jasan pregled i opis zla u kom se nalazi exyu prostor i sire..samo sto nedostaje predlog resenja ove najopasnije otrovne zaraze za spokojan zivot razlicitih nacija i vjera. Danasnje vlasti ne zele da se okrenu vaspitnim mjerama prema fasizmu zato sto na tim talasima upravljanje je jednostavno.

Fusnota

Samo da dodam zar cu stanovnici C. Gore zaboravili da su glumeći partizane 91 u biti bili četnička potrčka.

Dejan V.

I ne samo jednostavno vec bezbolno nadasve jako isplativo. Zato su kazne preventivne blage neke i ponizavajuce kad ih se gledaju sa aspekta zrtava...Jer je kao danas sramota i nije ljuddki uputit mlade cetnike na drustveno koristan rad a "cast"je urinirat po kostima onih koji su platili dansnjicu.

Miloš

... Ukidanjem EUR-a u CG nakon što bi na vlast došli favoriti SPC, Mandić i Bečić, naatupila bi nova ekonomska kriza u CG. U ovoj krizi BG bi štampao novac po sopstvenim interesima i iz CG usisao sve EUR dobijene od turizma, a hiperinflacija bi nam bila sudbina! SJETITE SE KAKO SRBIJA ŠTAMPA DINARE!

Komite sjever

Svim četnicima u Crnoj Gori uvesti PDV 30%

miloimomir

@Komite sjever tako brate tako, udri ih po džepu, tu su najtanji, ne po obrazu to em nemaju em ne boli, po džepu :)

Coa

E moj antena,iako svi imaju pravo na svoje misljenje cinimi se da si malo prlupao ili nisi dovoljno obavjesten izjednacavajuci ustase cetnike pa i ne spomenute balidte i handjare. Ustase su pravile malo vece logore uglavnom za ne hrvate i bili saveznici nijemacs i ostali protiv koga su se borili srb

Nenad

Mene su vodili po tim stratištima,ali komunistička ideologija nije isticala koji narod je bio najveća žrtva tih stratišta i cijelog 2 svjetskog rata već su bili žrtve fašističkog terora,a vi djeco čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka,bla,bla....A tek 1 svjetski rat...

Stevica

Pa u Hrvatskoj ni danas bilo ne želi biti ustaša jer se dobro zna ko su bile ustaše, ali za vas Srbe smo mi svi u Hrvatskoj koji volimo svoju domovinu a ne mrzimo vašu automatski ustaše.Dakle vi ih proizvoditi po onoj " Ustaša nisam , a ustaša mi kažu, pa ću biti pa neka nelažu "