12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Je li Dritan četnik? Ne, ali nije bitno

Autor: Antena M

  • viber

miki

Darko svaka ti je na mjesto. Upamet se crnogorci na noge lagane pa u odbranu domovine jedine nam zaklete majke. svi suverenisti u jedan front i naulice ko sa cim ko sa toljagama tako se brani domovina jedina nam majka. Ostali sikter fasisti van iz drzave.

Perfectly clear

Tako je, samo konkretno, i svi sad treba da damo sve od sebe , samo konkretno. Kad ako ne sad ?

neutralan

Dritan je dobar momak, koji očigledno nije dorastao onome što ga je snašlo. Završiće kao "pošteni Albanac" nove vlasti, kao što je imao Milošević na Kosovu. Zato ga treba zvati "Sjedo Bajramović DF-a i SPC" što jeste zaista. Nažalost

Denver

1. Crna Gora ostaje država samo na papiru. Dok u zvaničnim obraćanjima budu servirali umivenu priču o EU, jer nemaju dvotrećinsku većinu da raspišu novi referendum, nastanjivaće je Srbima sa Kosova, davati im državljanstva i mijenjati demografsku strukturu stanovništva.

Neko_ko_zna

@Denver, misliš radiće sve ovo što je radio DPS 30 godina, pa i realno je da crnogoraca nema više od 30%, pusti popis bez tenzija pa ćeš da vidiš.

Denver

2. Srbiji je super da ima 2 mjesta u UN. A oni će sad fino da Srbiji prodaju avio kompaniju, aerodrome, luku Bar naravno, EPCG, sva strateška preduzeća. I eto ti Srpske države. Propuštena i zauvijek izgubljena istorijska prilika. A URA marioneta u ostvarenju toga. Svaka im čast.

долиналима

@Denver Па сама Србија под Вучићем је распродала све што ваља. Или дала у закуп. ПКБ и Аеродром Београд ми први падају на памет. Авиокомпанија је губиташ. Задужујемо се исто као ЦГ. Мало се информишите.

ja

moramo se borit! moramo okrenut leđa svakom nepištenom predvodniku crnogorskog naroda.

Montenegrin

Darko,mogao si slobodno ovaj text napisati i prije 3 dana!!! O greskama -"posle boja ,kopljem u ledinu!"Drugi put "izvlacimo" naravucenije!! Hocemo li opet cekati 100g!?A to sto šute ambasade kod nas,mislim da ce se vise znati posle 4 sept i sastanka u Bijeloj kuci,jesmo li moneta za Kosovo!?!

Amos

@Montenegrin - Mislim da ste u pravu - CG je prodata. Samo da bi Vučić potpisao sporazum o Kosovu. Ka i 1918 prodali su nas naši "saveznici", Problem je što oni nijesu ni svjesni što su učinjeli? I što nas čeka?

Misko

@Amos sa takvim razmisljanjem ne moze te cekati nista dobro. Krivi su nesposobnjakovici koji su vodili drzavu, a nije niko sa strane. Opljackani smo, probudi se!

Ctrl

@Montenegrin To nije nemoguce.To bi dalo objasnjenja za cutanje Evrope ili jako blag stav o svim negativnim desavanjima u CG,o evidentnom mijesanju drugih drzava na stetu CG,o finansiranju nekih medija ovdje od strane Evrope,koji rade protiv Drzave,itd.