16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nije vrijeme za zajebanciju već za ozbiljan odgovor fašistima

Izvor: tacno.net

Autor: Antena M

  • viber

Ksenija Nikšić

Dritan reče nekome će biti crno a nekome bijelo pod ekološkom zelenom klerofašističkom čizmom koja donosi u Crnu Goru oslobođenje,slobodu i pomirenje nacija i to sve za budućnost Crne Gore- e kukala nam majka,kad nam Daka Davidović bude isplaćivao plate i penzije njegovim poštenim parama...

Ko to tamo ide desno

Niko više u CG o Cividu ne brine. Marširaju duge brade demokratski a da kako drugačije. Dritko u prevodima si lagao i varao i rečeno ti je bitango. A šta sad da ti se kaže slugo! Misliš da će te ovi nazvati bitango ili postupiti po tradiciji. Pa ti vidi 2putića do izvora od izbira.

Antiposrbica

Promjena vlasti na Balkanu je nemoguća bez EU. Pitam se,da su vjetroelektrane na Možuri rađene ''made in Germany'',da li bi Dritan i njegovi domaći sponzori ovako kulirali klerofašizam po CG. Ok,nema monopola Siemens-a,i dobismo Don Kihota,a nije ni čudo što nam moderni Don Kihot dolazi iz Ulcinja.

organizovati Odbranu

jednostavno osnovati udruzenje ili odrede "Smrt Fasizmu"

Buka

Precizno i Tacno...nego ajde da cinimo nesto...za spas sveukupne domovine nase,naravno i njihove...da ne remetimo naredbe nkt a,od odmah,s znamenjem crnogorskim,ispred svetinja svih Nas,dzamija,katedrala,crkava,manastira...koliko dje nas ima..na smjene po 10,20..smjerno s ljubavlju..uporno i cojski.

Vn

@Buka Odbrana kao što su Lovćenske straže branile Njegošev mauzolij.Izgleda da nam dolazi isto što i 90.tih.

Dobri_Duh

Napali su prvo na Muslimane jer to ionako neće nikome smetati a i dobro je za vježbu jer oni inače sebe granatiraju i ubijaju da izazovu kakvu intervenciju, pa što ne bi malo lupali prozore na zgradi IZ.A usput kao i obično nemaju se čime braniti. Aferim Dritane !

Đoko Orlandić

Tajkuni iz Vijesti dovedoše fašizam u CG. Jedan od njih napisa da je Milo gotov. Ja pamtim 1996 kada on u kafani u BGD primaše apanažu od Milovog "Zećanina" - od "firme". Od tada pisaše po narudžbi. Toliko se obogatio da on sada Milu može davati apanažu, a CG ostavlja klerofašizam.

Mekely

DPS teskim porazim prepuštio vodjenje drzave klerofašistima i ništa za ovih 30 god nije učinio da oslabi uticaj SPC u CG,dopustili da jedan pop bude jači od države i sad nam kriv Abazovic,Vijesti...Ko je ovdje lud???