15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Arhimandrit Romanos: Put kojim ide Amfilohije nepravoslavan, to nije misija Crkve Hristove

Autor: Antena M

  • viber

CG1

Rekli ste istinu, Crnogorci sigurno neće dozvoliti da Crnogorske svetinj ostanu u rukama srpske sekte.

Miloš

Đe ste Grci bili prije? Kad već niste, bar sad spasite što se spasiti može. Bilo kako, tvrd je orah voćka čudnovata! DA JE VJEČNA CRNA GORA!

Dobri_Duh

Nisu oni, niti će ikad biti većina u CG. Na način na koji su "osvojili" vlast, tako će je i izgubiti.Previše je građana Crne Gore. I oni zavedeni će shvatiti da gube budućnost svoje djece uz ove izdajničke horde koje su već bjelodano pokazale svoje nakazno lice.

sularadov

vi kada ste otkrili toplu vodu,800 godina oni tako rade a koliko im je talicno ???

@@@@

Ali RAMONAS ti vjerujes u Boga i Hrista a mi u SV SAVU popa Macu i Velimirovica

Ctrl

Istina.Hvala braco Grci.Hriscanstvo jednako priznaje i jednako voli svaki narod i zemlju,ne ratuje ni s jednim,oprasta svima i ne negira nikoga i ne mrzi nikoga,postuje i priznaje sve,prvo svoje,ali isto tako i drugacije od sebe.I biti iskreni Hriscanin je ujedno biti i Antifasista i Covjek.

Misko

Ovo je ziva istina,jos kad bi to znali i imali pravi uvid u realnost rada SPC u Crnoj Gori kod Carigradske Patrijasije ne bi bio problem dobijanja autokefalnosti nasoj svetoj CPC!

Deni

Amfilohijevi ponasanje nije samo nepravoslavno nego i nacionalisticko pa ponekad dobije i elemente fasistickog. Ali ima neko ko sudi svima.

VUKOMITA

DRAGI ARHIMANDRITE,VELIKO LJUCKO HVALA NA PAZNJI ZA NAS CRNOGORCE PRAVOSLAVNE VJERE KOJI SE PONOSNO SPREMAJU DA PONOVO IZNESU SVOJ KRST NA GOLGOTU I ZA NJEGA CASNO UMRU...

Nikac

BRACO CRNOGORCI TREB POSLATI VASELJENSKOJ PATRIJASIJ U NEDJELJU SNIMKE SA SKUPA U PODGORICI DA VIDE KOLKO IMA PRAVOSLAVACA KOJI PODRZAVAJU SVOJU CPC

IdentitetCG

@Nikac Treba to glasno reci i napisati parole. Treba javno, tvoreno i glasno poržati CPC na današnjem skupu u Pogorici. Dosta smo cutali i oslanjali se na Vladu da to pitanje konacno rijesi. Treba PODRŽATI ZAKON i uputiti zahtjev Vaseljenskoj za vracanje JEDNOM STECENOG PRAVA KOJE SE NE MOZE ODUZETI

Cg

Najzad ISTINA! Zeljni smo je cuti i nazvati svo ovo ludilo pravim imenom. Amfilohije radovic veze nema sa hriscanstvom, licemjeran mrzitelj i fasista. Koji inteligentan i dobar čovjek može staviti radovica i Boga u istu rečenicu a kamoli ideologiju!!! Ovo je bogohulje, gledat i dopuštati to!

Crnogorac do groba

@Cg cg idiote idi u srbiju ili gdje oces nedam ti svoju crkvu svoje selo svoju drzavu pa da cu umrijeti...nek svim srbima bude jasno.....

KSENIJA

Poštovani Oče hvala vam na podršci jer ste mi enormno pomogli da kao rodjena u crkvi SPC shvatim da sve pravoslavne istočne crkve nisu toliko daleko od naše vere kao MCP u Crnoj Gori za sto vi i više znate nego ja! Zbog njih sam počela da verujem Da je Carstvo Nebesko na ZEMLJI a ne na NEBU!

Srđan

Neka Arhimandrit prvo pokaže razumevanje za nacionalno oslobođenje srba u Grčkoj. Grčka crkva je vekovima gušila nacionalni identitet našeg naroda u Grčkoj, 50-tih godina su pred crkvama organizovali masovno zaklinjanje "pred bogom" da više neće govoriti svojim maternjim jezikom već samo Grčkim.