21 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS: Spremni smo da bezuslovno podržimo svaku vladu koja slijedi ključne vrijednosti i ostvaruje nacionalne interese CG

Autor: Antena M

  • viber

limeta

Ovo je mig Bečiću ili Dritianu, koji će uzeti šansu, a time i test da li su zreli voditiCrnu Goru ili gledaju šta će im reći Tv vijesti za jedne ili druge Škaljarci. Koji izabere ima šansu poszazi državnik.

Lazar

Da li ovo znaci da bi dps podrzao manjinsku vladu bez ekstremistickog df? Ukoliko obuhvata i ovu opciju, ura je sada na cistini. Nema izgovora - manjinska vlada smjenjuje dps i ne dovodi df na poziciju vlasti. Ako ura ne pristanei odbije takvu ponudu, stvari su kristalno jasne.

Kako ne

Hahahahah svaka cast! Priznali ste poraz veliki uspjeh a sta je trebalo da ne priznate da se bijete?! Koliko ste bolesno drustvo napravili da je uspjeh kad neko prizna poraz... I sad bi vladu da su u njoj sd sdp bosnjaci i albanci i liberali hahah da vas niko ne dira i da je obalite za 2 godine. SAN

Njegoš

@Kako ne Gospoda su za tvoje četnike i izdajice, a niko nije priznao poraz, priznati su rezultati izbora, a rezultati kažu da je DPS najjača partija u CG i najvećom podrškom građana, a tvoji vječiti gubitnici nijesu priznavali rezultate nijednih jedino tamo đe su pobijedili, čudo su priznali i ove.

CG1

Svaka Vam čast. E viđi sad Dritane, imaš veliku šansu da formiraš vladu sa državotvornim partijama a ne sa četnicima. Nije ti teška odluka, oćeš li evropu ili četnike?????

Roko

DPS ako ne moze formirati sopstvenu vladu treba ponuditi URA da formira ekspertsku vladu (ne mora iz DPS-a i ne smije biti iz opozicije), a da ih DPS podrzi bezuslovno. Ako Dritan URA to odbije, onda nema sumnje da govorimo o novom Rahmanu Morini i Sejdi Bajramovicu u jednom.

Johnny

Ipak treba priznati da se Markovicev pristup, povladjivanja Srbima, pokazao kao pogresan pa i poguban