23 °

max 23 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

23° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mitska bića

Autor: Antena M

  • viber

Antiposrbica

Ja sam siguran da bi Srbi zbacili Pavelića da je ovaj raspisao izbore,tamo neđe 1942. Kad su u ovakvoj CG,koja je po njih gora od NDH,dobili na izborima,Pavelića bi ostavili ''u male''..Odlično je,od Gavrilovića je !

Andjela

Ludilo u koje smo upali od spolja i unitar drzave! Pozivali smo da se javljaju osobe da digna glas za odbranu svoje domovine, malo ih se odazvalo! Darko, Hvala za sve sto ste radilli i cinite , Radovanu Radonjicu, Novaku Adzicu, Z. Andrijasevic Dje su drugi zastali i ostali!

Zlatilo ti se pero!

Samo pisite ! Moraju nas i viđet i čut! "Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama!" Sa svim našim mudrim ljudima i srcem u grudima da budemo i ostanemo svoj na svome! Nema se kad za prevelike analize, no da nas i vide i čuju! Da je vječna!

vjerni

DPS je sama sebe upropastila, a sa njom i Crnu Goru.90% primljenog kadra u državnim ustanovama su Srbi a najmanje Crnogorci.Kako su posijali tako su požnjeli.Član sam DPS-a od njenog postanka.

Zaboravljate Milove greške !!!

Gradi dvije grobnice za CG: hram u Podgorici i u Baru. 2006. riješiti cg jezik, crkvu. Ukinuti antidržavne fašist. stranke. Zbog ovih grešaka je pala Crna Gora. Kultura uništena, 7-8 miljenika ima ostali nemaju. U svim gradovima više je srpskih no cg pisaca. Gradsko pozorište zovu Terazijsko pozo

Građanska mržnja i pizma

Bravo! Oni su zaposleni, njihova đeca, mi smo svoji na svome bez svega svojega. Nikog njihovog nijeste mogli pridobiti za CG. Najveći mrzitelji su URi ovi su vidljivi a ura je zmija u njedrima. Na njih ni cvonjak ne računajte jer MRŽNJa im je najveća odlika "građanskog". Drhte li vam ruke Crnogorci!

Zaboravljate Milove greške 2

Gradsko je Terazijsko pozorište, Nela je viđela đe je došla i pobjegla. Na Kotor. fest. pozor. za djecu dolaskom poznatog srboida Pejakovića, 25 god. nije gostovao pisac za đecu. O tome niko. Nikola je bio Crna Gora pa je propao, Milo Crna Gora pa propadosmo. Crna Gora je važnija.

europeac

Prava mitska biča, sa bradom i u crnom. NEBESKI LJUDI 100%, Ali što ne idu svojoj kući NA NEBO već jednom. Nama ih je dosta, neka ih sad uzme sebi Bogi i neka pazi na njih, da mu opet ne pobjegnu iz PAKLA. NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Montenegro

Bravo ti ga, Đorđe, bravo! Svaka ti je na mjesto...ima nas. Izvuće se DRŽAVA naša - neće nam biti prvi put!

niksic 1985

Od Boga prokleti Risto Radovic.

CG1

Svaka Vam čast na ovakvom opisu svih strana. DPS -ovi kadrovi su spavali na lovorikama a mi obični im to omogućavali, očistite se od fele, ima ih dosta. Nećemo dati našu CG koljeničarima, popovima, pipunima i ostaloj neprijateljskoj bratiji. A liberali, u pravu ste, više imaju mržnje prema Milu nego ljubavi ptema CG. Napravili su veliku hrešku, može se to brzo popraviti, njihovim pritiskom na Abazović da ne ide sa fašistima....

Jova J

Uspavani DPS. Uspavana nacija-bez svetinja. Bez stabla i korijena. Bez duse i tijela. Oces li opstati, ili ces i dalje robovati pod nesojima.

Molim Portal AM

Ne objavljujte fotografiju ovog vrača, nepomenika. Đeca koriste kompjuter od ovog fotosa neće spavat, sanjaće grozne snove. Zamijenite strašila iz Oza. Hvala vam.