15 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Andrej Nikolaidis: Oprosti mi, pape

Izvor: autonomija.info

Autor: Antena M

  • viber

Vucedolac.Krstas

Bravo za tekst. Mnogima nije jasno da se ponavlja Bosna devedesetih. Ipak, ne mozete spasiti Crnu Goru bez Dritana. Medojevic hoce da bude ministar, s kim taj nije bio. Vidjecete sta je Crna Gora bez Gospodara. Igranka je pocela. Samo se pitam za sta mi pogonu djed po ocu u opsadi Skadra.

gotovo

@Vucedolac.Krstas Dritan Abazovic je iskorisceni mladi hipster, on je pion i izdajnik. Njega ne treba spominjati. Spremite se.

Sol143

Andrej,oni uvjek zaostaju za istorijom koja ne stoji. Opiru se evoluciji i zato se valjaju u blatu svog narcisoidnog a ničim potkrijepljenog egoizma. Davno je njihova svijeća dogorela. Ne vide put a nema nikoga da upali svijetlo.

Frojd

Sjajno! Nije lako za gutanje, ali pročišćava psihu...

Naroz

Jedan od Nikolaidisovih najboljih tekstova. I ja bih se pridružio, oprosti i meni pape!

Nikolaidis, Basara, Bursać

Po vama treba nazvat novine. Oni su kao Bata Živojinović pobiše pola fašista. Svako na svoj način. Istina, više oni znaju no svi političari , vojvode, pacoliki, četnoliki. Što oni propuste to mlađani Mlarković desnicom. Ipak, sve to bri trebalo u knjigu, za istoriju da se zna.

dragan

Znaci,najbolji tekst koji sam procitao u poslednje vrijeme,doktorat.Svaka ti cast..najbolji opis (ne)svijesti Srba do sad.

Svjedok

Svjedok sam svih tih vremena i pojava, mladi Nikolaidis, mogao bih dodati štošta. Svjedok sam i danas. Jedini si koji pravim imenom nazivaš smeće smećetom. Svaka čast. Samo tako. Istina je jedna.

Baba

Andrej, ako ikada prestaneš da pišeš, kao Boga te molim: PIŠI!!! DA JE VJEČNA!!!

Crnagora

Hvala ti na Istini! Hvala ti na lucidnosti. Nismo ostrašćeni i vidimo jasno njihov neartikulisani bijes, uvijek fiksiran na superiornog.

Butragenjo

@RistoM A kome to pričati.Ko razumije i slusa ono sto mu ne odgovaraBolje nije mogao objasniti ali kome?

VILA CRNOGORSKA

@Butragenjo Pa meni,tebi,ima nas dovoljno,našoj đeci... ne sviđa mi se ni jedna politička partija u Cg ali Milo Djukanović je lider,državnik,ne samo političar,ovi ostali mu nijesu ni do koljena... Abazović i Bečić kao da su u studenskom parlamentu pa vode debatu,a onaj treći jevanđelista po Marku