14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Hoće li Žarko Rakčević poništiti referendum?

Autor: Antena M

  • viber

Podrumar

pravo zboriš profesore da se nadamo da cemo iz ovoga biti i jaci i pametniji

Milun

Svaka čast profesore, kao i uvijek svaka riječ na pravom mjestu.

90te-2020ta ka 90im

Danas bi trebalo izvući sve njihove govore i tekstove kako su branili CG i prizivali njienu slobodu! Svi njihovi tekstovi i govori devedesetih pa i do 2006. bi ugušili njihove današnje pirove! Kako se istorija poigra sa pojedincima kojima udari u glavu novac(meni i samo meni).Kad su lagali žešće?

Miloš

Kristalno jasno! Samo što ovaj tekst, kao i mnogi drugi, nažalost, ne stiže do onih koji bi trebalo da se zapitaju šta da se radi ako fašistima ovo prođe?

Third_man

Dritan i njegovi četnici kojima su puna usta "diktatora" su obični lažovi.Ti manipulatori, kojih ne bi bilo u CG da im taj isti "diktator" nije obezbijedio atmosferu jednakosti i ravnopravnosti, do mjere da odlučuju o sudbini države! Nema puno takvih primjera u regionu pa i svijetu!

Ctrl

@Third_man Gotovo da ih nema uopste.Ja licno ne pamtim naprimjer da je u skorije vrijeme u nekoj drzavi dosao na vlast onaj koji je malo prije toga pokusao klasicni drzavni udar na tu drzavu,i ko negira i mrzi osim nje i dobar dio naroda u njoj.Mozda grijesim,a ako je tako ispravite me.

Hoce, nego sto ce

On, kao i Misoo Perovic i zeljko Ivanovic jedni priznaje novac. To su antiratni profiteri! Nece formalno ponistiti, jer je bokje biti u CG orvi nego u BG drugi, ali sustinski ponistavanjr je vec pocelo.

delboj

Svaka demokratska drzava bi zabranila izlazenje fasistoidni Vijesti a kamoli kakav diktator. !5 godian lazu i pljum stvaraju atmosfere linca a sve zarad licnih interesa i novca. Koliko li je samo ta druzina (Misko Perovic, Zeljko Ivanovic, Slavoljub Scekic) oprala para...

Tea

To su lopovi, kakve majka radjala nije, ne valjalo im. Za pare bi sve prodali, kamoli ne i drzavu. A ukrali su raznim malverzacijama* počev od prodaje i kupovine akcija, da ni sami ne znaju koliko...

ne poništava pljačku

Žarko će prije sebe poništit , sve je naplatio. Crna Gora zadnja rupa.

Marta

Bravo profesore! Pravo u sustinu. Ono sto oni nece da prihvate (URA) je da ovima ne bi na pamet palo da ih zovu u Vladu da nisu tas na vagi (sa 5 %). Cujem od mnogih da URA ne treba, a tek nece trebati na narednim izborima, za vrsnje opstinskih vlasti... Zalosno da zalosnije ne moze biti...

Sol143

Mnogo poštovani Profesore,analiza vam je divna,poruke ljudske ali za gluhe uši.Neće oni ispustiti orgazmički osjećaj sreće i zadovolstva jer rušenjem Mila ponovo se vraćaju u besmislenu orbitu moći. Kompleks odbačenog sina. Sada je na nama,Crnogorcima,da pokažemo od čega smo iskovani.

ivica

Ovo je najbolje sto se moglo dogoditi u CG.Sada su se crnogorci probudili i jadan onaj ko udari na njih. Da nije Mila bilo .Amfilofije nikad ne bi krocio na Cetinje.Zivi bili pa vidjeli.Gibanicari da nam kapu kroje,nikad.Budva je puna dosljaka srboslavaca pa zato Carecvic cetnik pobjedi.

Mimi

Ne znam za referendum ali hrana koju su servirali u Vila Oliva je bila pod opsadom muva. Takvo nešto još nijesmo viđeli. Fuj...