10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ruski portal: Slijede neprijatna iznenađenja za SPC, prvo – moraće da se registruje u CG!

Izvor: credo.ru

Autor: Antena M

  • viber

zivi bili pa vidjeli

jos ce Amfilohije zazaliti za DPS-om , sa njima je 3 decenije divljao

Okupljanje

Jedan korak je ključan, svi se moramo okupiti, mislim prodržavne snage i ostali voljni, oko naše CPC, bila nepriznata ili ne, istorijski znamo da je to nebitno. To će biti jedan od luča budućeg narastanja snaga, a i jedan je od razloga pada DPS. Da se Milo krstio u CPC, krstilo bi se 70 posto DPS.

Darko

@Okupljanje Dali ste vi zaista ozbiljni sa cpc?! Pa njihovo svestenstvo je totalno neozbiljno, tu mora nesto dramaticno da se promijeni. Boze me sakloni Mirasa i ekipe!

Njegoš

Nijesu nikakve litije imale uticaja na izbore niti spc, jedino je DPS izgubio dosta glasova i to isključivo svojim neradom i nesprovođenjem zakona prema svima.

Ctrl

@Njegoš Slozio bih se dijelom i oko toga.Bilo je gresaka,popustanja zakona cesto za one koji nijesu naklonjeni CG,sa druge strane nekorektan odnos vlasti prema nekim istinskim rodoljubima,zapustene institucije,itd.Mislim da su oni protesti bili i posljedice toga.

isto mislimo

Milo nije nikad trazio nista od Amfilohija,samo mu je sipao..ovi su ga iskoristili za svoje ciljeve,tako ce ga i otkaciti..df je vise vezan za Irineja,a Irinej i Anfilohije se ne podnose..i tako ostade ona stara"ko drugome jamu kopa"..daveci Mila potopice sebe.

Eagles

@isto mislimo kakvi su to mozgovi koji se popovima bave 2020-te...alo ide se na Jupiter grdji smo nego u filmovima Zivka Nikolica - on nas"uljepsa" druzio sam se Don Luigiem iz Beneventa 1987 .. isli smo po diskoteka po Jadranu

Ksenija Nikšić

@isto mislimo Ako pane Mile pada i Rile....

Darko

Zivim u Njemackoj. Kada shvatite da crkva ne oznacava identitet jedne drzave bice vam bolje! Ne izvrcite istoriju, osjecajte se kako zelite i ne sputavajte druge. Nisu Milo i dps Crna Gora. Vrijeme je bilo da se nesto promjeni, ovdje ga ionako smatraju autokratom i "malim" diktatorom.

nenad_mne

@Darko , autokrata i mali diktator, ali je antifašista!

Deni

Pa naravno da mora da se registruje, CG je gradjanska drzava. SPC protivustavno postoji i obavlja aktivnsoti.

Ljiljana

P.S. Sto cesce tekstove o Ristu ilustrovati ovom fotografijom. Svaka rijec je visak.