11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bursać: Autošovinista Zoran Kesić!

Autor: Antena M

  • viber

Knjigu Bursaća

Obavezno sve komentare Bursaća i Markovića u jednu knjigu, pod nazivom Za osvešćenje srpskog naroda. Neće imat većeg efekta, ,za buduće generacije da se zna, kakvi su im bili preci. I đe su i kako išli u propast i ko ih je vodio.

Đoko Orlandić

Srbija je imala plejadu, stotine vrhunskih novinara tokom perioda Miloševića Radili su po najvećim uzusima profesije. Kada je CG u pitanju skoro svi su isti(emdesetak izuzetaka). Od tada ih nema 5-6 uglednih. Kesić je isti kao ostali po pitanju CG. Gost mu je bio Đ. Radosavović, jedan ordinarniklovn

Ljiljana

@Đoko Orlandić Amin! - da se posluzim ovim novim govorom. Potpuno ste u pravu.kada su izbori u CG u pitanju Gotovo bez ijednog izuzetka, svi mediji i svi novinari u Srbiji, a koji su se bavili Crnom Gorom, doprinijeli su jednako istoriji novinarskog bescasca .

AlekKg

@Ljiljana Čuj "novinarsko beščašće" to se zove kod nas profesionalizam draga Ljiljana. Na veliku žalost, sve naopako ko god doš'o il' otiš'o sa vlasti. Svi samo za svoj interes gledaju dok narod pati. Samo neguj nacionalizam i mržnju između naroda i pobedio si. Možeš šta hoćeš da im radiš. Žalosno.

Naroz

Na stranu ironija, sarkazam, satira, je li istina da su Amfilohije, Bećković, Krivokapić, Davidović i ini, rekli da je sv. Vasilije dobio ove izbore? Jeste. Pa u čemu je problem? Vasilije i Dritan imaju većinu, šta je tu sporno? :)

Ctrl

@Naroz Oni i ne znaju sta govore,niti su svjesni onoga sto kazu.Da jesu,ne bi nikad preko usta prevalili takve izjave.Zacutali bi.Oblaciti Boga u nacisticka (fasisticka)ruha je jedan od najtezih covjekovih prestupa.To je jako opasno za pojedinca i za zavedene mase.

Tvrtko

@Ctrl izvini ko je pomenu Boga? Propustam li nesto ili Vasilije polako postaje Bog?? Sta je s vama pravoslavnima i tim idolopoklonstvom? estgfrlh

Grgur četvrti kornjača

@Tvrtko Sve laz i propaganda moj dobri Tvrtko

Alibeg

Jaka ta vecina Dritana malog i Vasilija. Samo dvojica njihovih neka ne glasaju,propade i Dritan mali i Vasilije.

Vucedolac, Krstas

Odlican tekst, veoma analitican. Sveti Vasilije dobio izbore? Osvjesti se Crna Goro, neces valjda u Srednji vijek.

Montenegrinaplus

Ko nije vidjeo, predlazem da pogleda video, pop aktivista i sudbina Jevreja kao prijetnja. To je vise od mracnog, srednjeg vijeka!

Deni

Crkvu ceka puno razocarenja posle izbora. Sudeci po zbivanjima Zapad ce da vodi glavnu rijec a na zapadu nema onih koji ne placaju poreze

Nenad

Jedini komentar koji može biti na ovaj tekst je da je svaka reč,zarez i tačka na svom mestu.Najviše oni koji pljuju po izgovorenim rečima Zorana Kesića su sebe prepoznali u njima,te im , valjda,nekako krivo beše što su i oni razotkriveni javno . Vreme će pokazati istinitost reči Zorana...sačekajmo

Stefan Crnjaković

Da desnica zna više nego što zna ne bi bila desnica. Da levica zna više nego što zna ne bi se toliko napatili.