12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Martinović: Ne vjerujem da će DF iznevjeriti Amfilohija

Izvor: pobjeda.me

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

hahaha uporedjenje URE sa mladom ljubavnicom i njenim ocekivanjima je brilijantno.Slatko sam se nasmijao

Volja naroda

Vecina se pita i vecina naroda je glasala za promjene u c gori zasto sada ignorisete volju naroda koji su demokracki glasali svi su priznali izbore. Zivjela C Gora i Sloboda.

Milena

@Volja naroda Nije vecina.,prosrpske stranke su dobile manje glasova od suverenistickog bloka,sto vrh UREpokusava da glasove koje su joj dali suverenisti,zloupotrijebi zbog tajkuna koji ga podrzavaju iz sopstvenih interesa,to je drugo,treba da se cuju izigrani glasaci URE.

Tajfun

@Volja naroda Ko je bio ugrozen te slavite slobodu,ugrozen je JEDINO bio VELIKOSRPSKOCETNICKI pokret,koji pokusava u CG da uvede Risto Radovic,tesko da to moze proci u CRNOJ GORI.

Ksenija Nikšić

@Volja naroda Kad političke partije izađu samostalno na izbore i neka od njih osvoji većinu da može da se busa pred međunarodnom zajednicom,e to je volja naroda. A šta su ove koalicije? Sastavljene svaka od 20 stranaka,koje su ponovo morale da se združuju. Daleko je to od volje naroda.

HNovi

Naravno, volja naroda i pobjednik je G.Đukanović.Sam je imao koliko oni svi.Vrijeme će pokazati da je i vrijedio više nego oni svi, sa svim manama koje jest imao.

Tajfun

Gospodine Martinovicu,covjek ste pravne struke,postoji li nacina da se pokrene postupak protiv SPC i Rista Radovica za nezakonito knjizenje vjerskih objekata na njih,bez i jednog pravnog dokumenta,pa neka oni izglasavaju zakon kakav hoce.

Budo

Aj nesto da radimo, evo 20 dana kukamo. Imamo Srpsku kucu, dje je crnogorska, srpske knjizare, dje su nase, djeca uce srpske epove, a ko ih uci nasima..Danasnji momak/cura od 20 godina ne znaju zasto bi bili Crnogorci.

Vesna Kiss

Velika je laz da su Srbi u Crnoj Gori bili ugrozeni. To je bila medijska hajka prosrpskih portala i prosrpskih lidera u Crnoj Gori. Svi mi imamo komsije, rodbinu, poznanike koji se izjasnjavaju kao Crnogorci srpskog porijekla ili Srbi i nijesmo primijetili da im je falila ni dlaka sa glave