16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Za Crnu Goru ćemo se boriti i u šumi ako bude trebalo, ako se obnove etnički sukobi imamo ponovo rat u regionu

Autor: Antena M

  • viber

istorija

@mne.de Političar ranga Tito i De Gol, ako ne i jsči u nekim elementima, a u evropi ne znam koga bih poredio. To i oni znaju, više njega poštuje Putin iako mu radi o glsvi no sve pudlice što mu ližu KGB đon.

Knjaz Danilo

Branićemo granice ove naše države, mučne države. Branićemo suverenitet, nacionalni integritet i nikad nećemo dozvoliti četničkim stadima da bleje po našem kamenu. Ovaj kamen očuvali su gorski vuci i sokolovi, orlovi i vatreni lavovi. ZA CRNU GORU I ŽIVOT AKO TREBA!!!! E VIVA!!!

Zorica

Nema potrebe da nas G. Đukanović vodi u šumu - tamo su preci nekih od nas već bili i 1919. kao zeleni i 1941. kao crveni, pa nikakve koristi od toga nije dugoročno bilo.. Pametnije je da ode do Vaseljenske patrijaršije i vidi može li se i šta učiniti u vezi crkve.

Đole

@Zorica Šta tačno zamjeraju ovom komentaru ovi što upiru prst nadolje? Da nije što pogrešno? Predsjednik je rakao da će se boriti do zadnje kapi krvi za obnovu, šta li, crnogorske crkve - šta tačno je učinio za ovih 14 godina?

Vuko

@Zorica Vaseljenska patrijasija je i ugasila crnogorsku pravoslavnu crkvu i to za novac Karadjordjevica!Toliko o vaseljenskoj patrijasiji kao hriscanskoj instituciji,mislis da oni ne znaju kakva je SPC i Amfilohije pa opet ne rade nista.

Sto mlatiš!?

@Zorica tvoj otrov popij sama, ne širi mržnju. Smrt klerofašizmu! Stidite se svi koji pisijaste to śeme zla vašeg fanatizma i obmana.crkva fino da se registruje, plaća porez ka sva preduzeća! I da ponovim, ne mlati! E viva!

Zarko

Misljenja sam da crnogorci ove rede zglajzase,,,,

Vesna Kiss

Sve sto ste rekli, ocekivali smo da cujemo

Zorica

Takođe bi mogao da okupi ovo što je ostalo od umnih Crnogoraca da vidimo kako i šta dalje da radimo prije nego nam svima zabrane i da mislimo. Mogao bi i da pročita knjigu "Genetika, istorija i bajke" - mnoge stvari bi mu bile jasnije.

HNovi

To je davno trebalo utkati u obrazovni sistem. Nigdje na svijetu ne postoji da se mrzi i ne prizna svoja zemlja i skrnavi.Tu su zakazali i roditelji, doduše, ni njihovi njih nisu drugačije odgajali.Neznanje , neprosvjećenost, svega tu ima.Ali se mora naći način i zaustaviti nipodaštavanje Crne Gore.

CG1

Svaka Vam čast za svaku izgovorenu riječ. Crna Gora je uz Vas! Nećemo se dati srpskim fašistima, svetinje će mo vratiti Crnoj Gori, Crnogorskom narodu!!!!! ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!!!

Montenegrina

Naravno da nećemo mirno posmatrati da nam Amfilohije sa njegovom kamarilom rusi i prepravlja Crnu Goru!Mnogo su se zaleceli pa je za očekivati da brzo i padnu u blato koje pripremaju crnogorskom narodu!Za Crnu Goru ODLUCNO I VAZDA!!!

ND123

Mislim da u ovoj situaciji nije politički mudro pozivati u "šume" pa ni hipotetički