12 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije: Ne prijetite bježanjem u šume i rušenjem, svi rušitelji otišli su u nepovrat

Autor: Antena M

  • viber

Ctrl

Ne prijetimo mi,ti to radis, Amfi.Prijetis,vrijedjas,mrzis,kunes.Pitaj Boga,ali ne onog velikosrpskog,nego Onoga koga si molio kao dijete da ne budes njegov poslenik,kako prolaze i oni koji mrze svoje,i siju razdore,svadje,velicaju neke zlocine i zlocince,negiraju druge,odobravaju fasizam etc.

Ksenija Nikšić

Kad odeš gore jednog dana pa kad te prvo sačeka Sveti Sava,pa onda Sveti Vasilije,pa Sveti Petar,pa Njegoš a ne da će da te izmlate nego će da ubiju tog naopakog boga u tebi dubokoumni vladika Amfilohije.

Naroz

Provirih danas na “Vesti”, poslije dužeg vremena, čisto da vidim oće li šta prenijeti o Krivokapićevom četničkom piru.., naravno ni slova. Ovo sa Amfilohijem im je bila glavna vijest, i to u afirmativnom smislu... Kakvo je ono posrnuće, prava informativna kloaka.

haker

Crnoj Gori veceg neprijatelja nije bilo do tebe Riki...da je srece da se ni rodio nijesi!!! A posto si tako hrabar prodji kroz Cetinje sam, hahhahahahahha...prpa

serdar

Crnogorci koji zive u drzavi Crnoj Gori imaju svoje crkve koje su nazalost okupirrane od strane druge drzave. Crnogorci ne traze tudje, oni trze da im se vrati ono sto im po bogu i pravdi pripada. Trazimo ono sto su nam preci vjekovima gradili i zivotima branili.

CG1

Ti si najveći rušitelj, ti nećeš moći ni doj do šume, stignuće te kletve Crnogorskih svetaca, nijesu oni srpski, džaba ih prisvajaš gadu četnički...

Zujalica

Djedo kopaces se ti samo polako a Crne gore ce bit dok je vijeka.