19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Što ste na nas digli hajku…

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

BRAVO PROFESORE!!! Volimo te Crna Goro!

Mimikrija i Nesvijest

Juče sretnem jednog novog galsača srpskih stranaka na pitanje zašto?Do juče si bio Crnogorac?A on: sad sam se popeo na viši nivo sad sam Srbin a nijesam ni mrzni srbijanac no srbin to veli objedinjava i Crnogorca.FAŠIZAM eto nesvijesti do jučašnjeg glasača dps i "novoga" oslonca na 3prsta. Bruka

Ctrl

@Mimikrija i Nesvijest Nema viseg nivoa sto se tice pripadnosti nekom narodu,nijedan narod nije savrsen.To je naginjanje fasizmu.Crnogorce objedinjava to da budu svoji,ali u isto vrijeme otvoreni za sve druge narode i ljude.

Third_man

@Mimikrija i Nesvijest Neka taj "viši" oblik života to kaže u Srbiji. dobiće po p.knu istog momenta. Misle da ih Srbi vole. Jedino šro vole je pospr.avanje sa akcentom a jednako im je smiješno kako to može i Srbin i Crnogorac u isto vrijeme. Jedino ako nije u pitanju neko bogat i moćan, onda ćute.

Marija

Izuzetan tekst. Gospodin Drasko Djuranovic je toliko otreznjujuci nakon osvajanja" slobode".

Rodoljub

Bravo Draško! Vi ste sjajan spoj novinarskog intelekta, profesionalizma i hrabrosti. Samo tako nastavite.

Smrt fašizmu!

Tako je Draško! Neće proći dok je nas! Akcija i žestoki uzvtaćaji nema nam druge! Da je vječna Crna Gora! A da bude slobodna, mi smo jedini garant!

VojoS

Naslov teksta sve govori... Fenomenalno !

Dragana

Bravo Draško! Sto prije morate poslusati Nikolaidisa i osnovati stranku crnogorske ljevice! Svi čekamo na to, to nam je jedni spas!

Otpor !!!

Ne treba više pisati ,ni naricati. Sve nam je valjda jasno.Od sada se spremajte za otpor jer je došlo vrijeme. Dosta smo pružali priliku političarima. Znamo ko su nam neprijatelji a ne žalite izdajnike iz svojih redova. Njih je uvijek bilo. NEĆE PASTI CRNA GORA !!!

Dale

Odličan tekst, imate punu podršku samo tako nastavite. Tamni se oblak nadvio nad našom lijepom i dostojanstvenom domovinom. Uvijek je tako, kad nešto vrijedi mračne sile se nadviju da ga unište, ali neće moći!! Ne damo te Crna Goro povampirenoj aveti koja nikome ne donosi dobro!

Korona

A gdje si bio Draško do sada da, kao NEZAVISNI, da digneš glas protiv ove pošasti 30 godina.Da zaštitiš ugrožena prava običnog smrtnika.Da makar jednom kritikuješ ogromne devijacije koje je stvorila ova vlast.To se očekivalo od tebe.Sad se sjetio.Ugrožena ti egzistencija...je li?Ili država? Kasno...