23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dritanov pad na lažnjak

Autor: Antena M

  • viber

Anonimous

Paralela iz svakodnevnog života. Maestralno. Dritan i njegovi 'intelektualci' eksperti neka razmisle, sada su upozoreni.

Daniel

Bravo! Prava analiza. A sto se Dritana tice, njegova zvijezda vec pada velikom brzinom. Uskoro ce on biti potpuno zaboravljen. A iskreno govoreci, nije nista bolje ni zasluzio. Neiskusan i zelen a pun sebe i pretjerano neskroman.

@@@@

@Daniel Prvi dan poslije izbora napisao sam da Dritan nece biti potreban Srbima vrlo brzo a cak i da im vec nije potreban!Pogledajte pad rejtinga DPS i jasno vam je da im Dritan vec ne treba a mi ostadosmo bez drzave.Neka promijeni ime u SAVO i neka ga AMFI prekrsti pa podje i poljubi Nemanju Kustur

europeac

@Daniel Dritan se nada nekoj visokoj pozici u vladi CG. Naj manje bi ga zadovoljilo da bude zamjenik mandataru , svom drugu Krivokapiću. NEKA JE VJEČNA CG

Dritan kukavica

Nema on hrabrosti, on je samo folirant. Čim je ušao u igru- on obožavrava svetosavlje, ide u Ostrog, dodvorava se Srbiji. Nema tu ni političara ni čovjeka. Svetosavci su ga već izbacili iz sedla.

Milena

@Dritan kukavica Glasaci URE treba pod hitno da opozovu Dritana i nekolicinu ljudi,koji prave ocitu izdaju suverenista,zbog licnih interesa,prvo ih treba istjerati iz jame u koju se skrivau i javno ih prozvati.

HNovi

Puno je laznjaka i dimnih zavjesa ! Od ekspertske vlade, preko “pobjede” ure da makne df iz osjetljivih resora da bi ih postavili bas tamo gdje treba, lazne svadjice Rukoljuba sa Vucicem sa cijim ambasadorom druguje po cetnickim pirovima od 96’ pa do juce u Budvi a danas dobija medijske kritike..

Crnogorski Betoven

Ko je Dritanu dao pravo da odlučuje u ime Crnogoraca? Ko mu je dao pravo da praveći koaliciju sa DF istiskuje Crnogorce iz vlasti.

gost

@Crnogorski Betoven Narod na izborima! Slazem se sa ovm teorijom, al nece to bit tako lako i brzo moguce napravit. Trebace vremena da na svim pozicijama postave svoje ljude, a nece moc da uklone sve nesrbe iz drzavnih kompanija. Ako nas ima (nesrba) ima dosta vremena da se nesto ucini... ako nas ima

Crnogorski Betoven

@gost nije dobio mandat za to.

Vn

@Crnogorski Betoven Dritanu su pravo na koaliciju sa velikosrbima su dali M. Perović, Rakčević, B. Jelušić, S.Pavićević, C.Pavličić i ini kojima je mržnja prema Milu jača od brige za državu, isto kao Slavku Peroviću.

Ksenija Nikšić

Nadam se da će uskoro ponovo biti patriotski skup i da ih bude sve više i sve masovnije.....

midzor

Odje se cudne igre igraju.Svak sa svakim i svi protiv svih.Mi treba da pratimo i reagujemo na vrijeme.DPS je politicki mrtav,tako da se mora formirati nova suverenisticka integrativna stranka.