19 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nerzuk Ćurak: Srbija ili organizirana nesposobnost samorefleksije

Izvor: tacno.net

Autor: Antena M

  • viber

Vanja

Dvolicnost Zapadnih zemalja je dovela do ovoga sto danas imamo. Zar je Srbija smjela bez kazne da se izvuce iz krvoprolica koje je napravila? Zar je smjela da postoji RS i jos da pod sapu dobije i Srebrenicu? Vucic, Seseljev ucenik, da gradi stabilne odnose u regionu? Greska do greske.

To je to!

Gospodine Nerzuk,ova opservacija je obdukcijski uvid u višedecenijsko nacionalističko nasrtanje ka CG od tzv.memorandumskih elitnika(četnika) iz BG.Svi koji zdravorazumski promišljaju,prave otklon od istih,a ovaj montipajtonovski cirkus u CG u patosu četništva slavi klerofašizam. Užas!

Fantastično Ćurak

Samo što oni ne čuju i ne vide. Trideset godina u Crnoj Gori i dalje svuda(istina manje, nekad na stotine i hiljadu) zgrada i u zgradama 4 S, ovo je Srbija, Oni vide _sve Srbi, svuda Srbija. Dobri su Bošnjaci i Crnogorci koji su Srbi, jer Srbi postoje. Drugi NE, izmišljeni su.

Fantastično Ćurak 2

Sa njima nema razgovora, čim kažu da ne postojimo. Njihovi mediji- neviđena histerija laži, mržnje. Narod kupuje i hrani se. Kako opstaju Korač, Latinka, David, Biserko, Dubravka, pojedini novinari. Žao mi je tih ljudi. Imena i djela nekih stvaralaca se ne pominju. Oni su meta. Medijski linč traje.

Uz pomoc Evrope

Uz pomoć Evrope stvara se velika Srbija. Ni Hrvatska nije sigurna, iako se ponaša dosta sigurno. Hrvatska, BH, Cg, Kosovo, Makedonija. Uz veliku zamku, udicu zvana Mali šengen.