10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Mihailo: To što Amfilohije sastavlja vladu sekularne države trebalo bi da zabrine mnoge

Autor: Antena M

  • viber

drago dragovic

Odavno su greske ucinjene. Crnogorci su jedini narod u svijetu koji u svoje crkve i manastirire ne moze slobodno da udje. Mi smo pod okupacijom od 18 na ovamo. U velikoj smo opasnosti da nestanemo.

Ctrl

@drago dragovic Nazalost u pravu ste.I ja takodje nijesam jos cuo da u svijetu postoji neki narod koji ako kaze da je ono sto on i jeste,ne moze u svoje bogomolje,u svojoj zemlji slobodno uci,sem Crnogorci.I to je veliki problem,koji se mora rijesiti,ako mislimo opstajati,a ne nestajati.

Jocko

Živio nam ti dragi vladika Mihailo !

gost

Moram reci da sam obisao mnoge drzave "zapadne civilizacije" i posjetio brojne znamenite crkve, katedrale, dzamije, sinagoge - turisticki i kulturoloski, ne kao vjernik - a nikad nijesam bio ni u cetinjskom manastiru ni pod Ostrog. I necu... makar jos neko vrijeme dok neke stvari ne promijenimo...

Mimi

@gost Imam jednu sliku ispred Cetinjskog Manastira (izvan dvorišta). Ja i moja, tada, mala đeca. Nijesmo se usudili ući, što se pokazalo ispravnim. Popu se nijesmo sviđeli... Srpski pop ko zna odakle je došao, dok su moji preci ginuli za Crnu Goru. Dokle će Crnogorci trpjeti nepravdu, pitam se.