10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultura

Popović: Ovo nije samo poraz Crne Gore, ovo je poraz srpske nacije

Autor: Antena M

  • viber

Nikola

Jednostavno je: ili si ponosno Crnogorac, ili si Gedžo, posrbica izdajnik, Srbijanac iz Crne Gore.

Miloš

Ako mi Crnogorci opstanemo, a moramo i hoćemo, najzaslužniji će biti i jesu: Antena M, D. Šuković, M. Popović, N. Batrićević, Radoman, Grinevski, Bursać, Nikčević, Nikolaidis, Marković i ostali velikani pisane i javne riječi koji imaju i mozga i hrabrosti da kažu da su Crnogorci samo Crnogorci!

Vojvodina

Samo je jedna stvar koju Risto i onaj koji mu je izbrojao trideset Judinih srebrnjaka treba cvrsto da utuve u glavu.Nece Crna Gora nikad biti nicija provincija.Bice ono sto je oduvijek bila..ponosna,samostalna i slobodna ljepotica Evropskoga juga...

Verem

Medju njima su i V.Jovanovic i Slobodan. L. Jovanovic. Oni , danas, izgleda jedini brane C.Goru. Svaka im cast! I jos nesto: svi su se uzrujali oko toga ko ce u novoj vladi uzeti ministarstva sile, a sta je sa ministarstvima svile?! Danas placamo ceh stavu da su manje vazni obrazovanje i kultura.

RANKO ĆETKOVIĆ

iskrene čestitke Miju Popoviću, Darku Šukoviću, Nemanji Batrićeiću za žestoki otpor velikosrpskom fašizmu. Mene zanima gdje su DPS-ove perjanice koje su se besramno obogatile u eri njihove vladavine. Zavukle su se u mišje rupe i čekaju rasplet. Šute i salonski Crnogorci koji su oridinarne kukavice

Verem

@RANKO ĆETKOVIĆ Na nepostovanje himne na konstitutivnoj sjednici skupstine “dostojanstveno “ su otcutali, kao i na sve redom od izbora do danas. Jave se saopstenjem nakon tri dana, umjesto isti cas, imenom i prezimenom, kao intelektualci koji se pominju u ovim komentarima.

RANKO ĆETKOVIĆ ZAGREB

Ja sam potpuno siguran da su dobar dio Crnograca postali kukavice. Da nije tako ne bi nam velikosrpska falanga nekažnjeno orgijala Crnom Gorom. Pružio bi im se žestoko otpor kao u Sloveniji i Hrvatskoj. U Hrvatskoj danas Srbe predstavljaju uvaženi intelektualci koji civilizirano pregovaraju

Jocko

Kljucno pitanje je zasto se Milo Djukanovic sve vrijeme pravi Englez...

Ctrl

Nije dovoljno napraviti samo okvir,vec i nesto unutar,u suprotnom i taj ce okvir postati nepotreban ili suvisan.Dobar dio ljudi je mislio da su nezavisnost i ulazak u NATO dovoljni,to jesu kapitalne stvari,ali to opet nece rijesavati velike unutrasnje probleme,pogotovo ne taktike cutanja i zmurenja.

Greške vladara !!!

Niko ne pominje greške vladara. Njihove greške su nas dovele do ovoga. I Njegoševo srbovanje , kralja Nikole. Sada Mila Đukanovića. Katastrofa ! Kako Milo nešto ne nauči iz njihovih grešaka. Narcisoidnost im je bila jača strana. Umišljenost.