9 °

max 14 ° / min 8 °

Petak

04.12.

14° / 8°

Subota

05.12.

16° / 8°

Nedjelja

06.12.

16° / 9°

Ponedjeljak

07.12.

13° / 11°

Utorak

08.12.

12° / 8°

Srijeda

09.12.

12° / 10°

Četvrtak

10.12.

12° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Komitski pokret Nikšić: Zar iko misli da ćemo odustati od borbe?

Autor: Antena M


Tajfun

Ne mozemo vise cekati ovo je otislo predaleko,DPS je trgovao sa Ristom,i vidite sta smo docekali,Risto kupuje Crnogorce za popis i hoce da budemo manjina u CG.CRNOGOGCI!MORAMO DA SE UDRUZIMO I KRENEMO U ODBRANU CRNE GORE.

Jelena

Svi smo komitski pokret, kome je Crna Gora jedini dom. Neka svi prostorije u pokret, da se oslobađamo zla, od Cetinja do Plava Gusinja, Rozaja .Ustanimo se Crnogorci i Crnogorce!

Cetinjanin

Crnogorci, ooo Crnogorci budimo spremni za odbranu Crne Gore od posrbljavanja!!! "Za Pravo, Čast i Slobodu Crne Gore!" "Da Je Vječna Crna Gora!"

CG1

Nećemo dozvolit da nam srpska sekta poništi identitet. Zato, volio bih da se osnuje komitski pokretnu svakom gradu naše Domovine. Sjutra bih pristupio odmah. Moramo da dignemo glas, jače, najjače, ne smijemo mirovat. Ove aveti pokušavaju na svaki način da posrbe što više, no ko je Crnogorac tu im ne pomažu ni njihovi meleoni!!!!

Anika

Možete se učlaniti preko fejsbuk stranice Komitski pokret.

Buto

Svaka čast ,nemojte dopustiti da CRNOGORSKA većina nema dje da se moli jer su im okupirani manastiri srbijanskim popovima.....SVI DA SE VRATE OKLE SU DOŠLI ,A CRNOGORCI ĆE SE DOGOVORITI LJICKI O BRATSKI.

Duki

Gospodo, nemojte samo da se oglasavate periodicno nego krenite u formiranje odbora i po drugim gradovima Crne Gore prvenstveno u Podgorici i Cetinju,Cilj treba da vam bude formiranje partije pred lokalne izbore u opstinama u kojima to slijedi, radite brzo.

Nikac

Pothitno formiranje I organizovanje Crnogorskog pokreta u svim gradovima CG a pogotovo u Cetinju,Podgorici,Danilovgradu,Baru,Mojkovcu manjinski narodi su dobrodosli jer Sloboda samo moze biti sa Crnogorcima

Deni

Bravo. Izgubljena je bitka ali ne rat, zato zbijajmo redove necemo valjda dozvoliti dosljacima da nas satru na nasem tlu. Organizujmo se u svakom gradu CG i pokazimo koliko nas ima.

Vojvodina

Ponosno i visoko dignite barjak sa zlatnim orlovima crnogorske slave.Da Crna Gora opet bude ono sto je uvijek i bila,nezavisna,svoja i slobodna,voljena zemlja mitska,kamena ljepotica Evropskoga juga...

Montu

Ima jedna slika slavna,sa nje osmjeh srca grije,Crnogorskog partizana,koji nikad umro nije!Pogledajte jos jednom prkosni LJubov osmijeh i sjetite se da oni koji su pucali u njega danas opet kidisu na Crnu Goru.Ali moraji da znaju da je,kao i legenda o Ljubu,Crna Gora vjecna i nikad umrijet nece...

CG

@Montu Postojace kroz vijekove lice s one slike male,gdje osmijehom Ljubo brani slobodarske ideale...

miki

Komiti Crne Gore svaka vam je na mjestu i 100% tacna. predaju se samo kukavice- posrbice prodaju vjeru za veceru gledajuci koliko je dubok pjat. nedamo nasu lijepu GRADJANSKU CRNU GORU. Ima Crna gora jos POPOVICA I DRASKOVICA. Zivijo Komitski pokret Crne Gore