10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

UP: Identifikovani vinovnici incidenta u Beranama

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Uroš

Nekako imam osjećaj da će i najnovije četničko orgijanje proći sa prekršajnom prijavom. A možda bude i ono " ... bili su isprovocirani ...".

Jan

@Uroš Ma ovo su djeca.Maloljetnici.Bolje se zapitati kakve generacije dolaze i odkud uopste toliko srbovanje medju omladinom.Ko je kriv?

Ctrl

Sve omladina,djeca.Odavno se sa opravdanim razlozima upozoravalo na obrazovanje mladih,ali bezuspjesno.I sad se vidi da nije imalo ni kome,mislim na obrazovni kadar,cast izuzecima.Jer vecina ove djece npr ne zna kad je okoncan II svjetski rat,a kamoli sta drugo,a vec je zatrovano stetnim stvarima.

hazard

sad streetboys se zale kako ih plavljani provociraju...a suti se kad su prosle godine napali i djecu i starije na poluvrijeme kada su isli u prodavnicu i vadili nozeve cak...i na kraj ispadose da su juce napali navijace ...nije bilo navijaca Jezera na tribinama jer je zabranjeno. bio je stab Jezera i redari koji su prikupljali lopte koji su dosli iz Plava da vrse tu funkciju.

crkva ih vaspitava

Spc ih vaspitava da mrze sve NE SRBE. Srbi mogu svakog da napadaju i mrze

Vn

@crkva ih vaspitava Tužno kad vidiš kojom su mržnjom zadojeni maloljetnici.Obrazovanje prepušteno SPC i nastavnicima sličnih ubjeđenja.

srpski je mrzeti

sad je srpsko vreme i vlast