12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Adžić: Na Crnu Goru kao Republiku Srpsku na moru ni živ, ni mrtav neću pristati

Autor: Antena M

  • viber

Cuca

Novak mora da bude novi čelnik SDP. Ovakva energija i čista misao treba Crnoj Gori!!!

europeac

@Cuca Ma ne mora u DPS, može biti i u SDP-u samo da nas crnogore povede u ovu dugotrajnu "borbu" za boljitak Crne Gore. Novače, učini nešto, mi crnogorci smo naučili da imamo lidera, moguće je da si ti taj. Neka je vječna Crna Gora

Pobro

Tako je Adziću.Crna Gora neće bit Republika Srpska ni Srpska Sparta ni ništa srpsko jer nikad nije ni bila srpska.

Tajfun

Moji dragi Crnogorci,ostavimo partije da rade svoj posao,hajde da se svi udruzimo u "POKRET ZA ODBRANU CRNE GORE",i da krenemo da radimo,na terenu sirom CG,ako to ne uradimo sto prije,bojim se da ce nas,velikosrpska kamarila svesti na manjinu.

Montenegrina

Malo je utihnuo glas crnogorskog naroda pred opasnošću koja mu prijeti.Horda koja misli da je pozvana da rasprodaje Crnu Goru puštena je da u galopu grabeži za vlast pogazi budućnost naše djece i stavi ih na milost i nemilost bolesnika u našoj i tuđoj državi!U pravu ste da je okupacija već tu!

Profesor

Sve na mjesto i sve tačno. Podrzavam ovoga čovjeka i stav socijaldemokratije u cjelini ! Bez jake socijaldemokratije nema naprednog i demokratskog drustva i drzave ! Ostani aktivan jer nam trebas !

BabaIzSomine

Ako je većina naroda za nešto, šta god to bilo, ko može to nešto da ospori. Crna Gora je priznala Kosovo kao nezavisnu državu jer je narod Kosova tako rekao, zar ne? Tamo postoji neki Srbin koji kaže ni živ ni mrtav ne pristaje da Kosovo nije dio Srbije. Ili ćemo da poštujemo volju naroda ili nećemo

Ctrl

@BabaIzSomine I jos nesto posto vidim i dalje zastupate populizam i to njegov negativni vid i nuznu ispravnost jednog dijela ljudi u koje vi spadate,sto je pogresno.Jer i sam covjek je ponekad mozda i ubijedjen da cini pravu stvar,cineci neispravne.Ponekad je put do pakla poplocan najboljim namjer

Djuro Vučinić

@BabaIzSomine ma filozofiraš kao da Ti je Sveto tata. Svi pogrešno shvatate izborni rezultat. DPS je izgubio izbore,ali to ne znači promjenu karaktera države. Za tako što se ide na referendum. Znači Novakovo i ovoga Srbina "nepristajanje" nije isto.

BabaIzSomine

@Djuro Vučinić Nećeš vjerovati ja ja sam u jednom komentaru ispod već napisao da je rezultat izbora smjena dps-a i ništa drugo, a nije isto... naravno da nije isto kad si većina kao kad si manjina.

Ctrl

@BabaIzSomine Vecina je ipak za ono sto jeste ispravno,a to je suverena,gradjanska i antifasisticka CG,pa hajde da postujemo prije svega ono sto je ispravno.Sto se tice Kosova,cinjenica je da je Kosovo srpsko koliko i albansko i obratno.

BabaIzSomine

Ne znam čemu srbovanje i antisrbovanje, ovi izbori su bili smjena korumpirane vlasti. SDP je kritikovao vlast a opet se nije jasno odredio da je protiv kao što se SD odlučio da je za, Zbog čega su se podijelili? Dvije takve stranke nemaju smisla.

Trolovi

@BabaIzSomine Antena, cemu ovakvi komentari?

Ctrl

@Trolovi Najvjerovatnije je u pitanju trol.Zapazio sam njen(gov)nick na jednom drugom portalu,tamo je otvoreniji i iskreniji,ovdje djeluje sofisticirano.Ali to je i uloga trola da uvede zabunu i zbrku.

BabaIzSomine

@Ctrl tebi je dozvoljeno da ideš na više portala a meni nije, je li tako? Idem na više portala, da čujem sve strane, a komentar zavisi od vijesti.