21 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Tanja Šuković: Film o Amfilohiju “Svjedok božje ljubavi” je žrtva klerofašističke cenzure u Srbiji

Izvor: autonomija

Autor: Antena M

  • viber

Podrumar

baš vas briga, biće još festivala a oni ako žele da tako žive - neka žive okačite ga na FB

Novinar

Bravo, Tanja i Snežana! Vi ste nagradu svakako dobile. Još juče je film stojao na njihovoj stranici. Ja sam se zamalo onesvijestio kad sam vidio najavu, pa još fesfival finansira Vučić!

pero

Veliko postovanje na izuzetnoj stvaralackoj kreativnosti,podkrijepljenim aposolutnim dokazima o nedjelima onoga sto se naziva Mitropilitom. Tanji i Snezani svaka cast,a film bi trebsle da prikazu i ostale tv u CG.

Crnogorac

Tanja i Snezana vi ste vec usle u istoriju Crne Gore, casno,ni rijec nijeste ni dodale a ni oduzele vec samo golu istinu pokazale ko je Risto! A nista ne boli kao istina!

Baba

@Crnogorac, tačno tako! Ali moramo shvatiti da je nekima laž u krvi, pa im istina dođe kao glogocv kolac na Sotonu. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

mr

Da ste nešto slagale, budite sigurne da bi film bio prikazan. Pokušali bi kroz demanti da ga oblate i popljuju. Ovako, specijalisti za laži i obmane ostali su bez teksta. U filmu govori jedino glavni "junak", a tu onda popravke nema! Normalan svijet će znati, i već zna, da cijeni ono što ste uradile!

Ksenija Nikšić

Film "Svjedok božije ljubavi" treba da konkuriše za Oskara kao strani dokumentarni film. Cijeli svijet treba upoznati sa kakvim se zlom crnogorska nacija bori vjekovima !!!!

Naroz

Biće još feativala u civilizovanijim zemljama, dje politika nema upliv u sferu kulture... Nego ne znamo šta će biti sa glavnim junakom...

jovo J.

Duboka zahvalnost autorkama na remekdjelu. Želim im dalji uspješan rad na razotkrivanju istine. Hitler je palio knjige ali nije ubio istinu. Neće ni ovi hitlerčići, neardentalci.

vido

Pa sam o sebi prica. A anticrnogorstvo vam bas pasuje. NECETE!!!

svim ambasadama

ambasadama, prveseti na engleski i stranim medijima. Svijet mora čuti istinu o teroru srpskih talibana

haker

Bravo Tanja! Zasluzujes Novelovu nagradu! Samo si poslozila izjave ovog covjeka koji je sve sem svesteno lice!

Katunjanin

Samo neka budu uporne i ne odustaju ,bice jos festivala u okruzenju dje ce ga primiti sa zahvalnoscu jer vi ste samo prezentovale istinu i cinjenice .A kad se nesto brani budi jos vise interesovanje samo ga sacuvajte neka ljudi vide one bolestine od bolesnika iz predklasnog drustva .

Anagustum

Možda su mu (Amfilohiju) šćeli učinjeti uslugu u ovim zadnji danaima i kraju ove Celtiške godine dolasku Halloweena. Samo da mi je znati što misli i činja dok leži u bolnici Danilo I? Misli li kako je dobro pomoga Crnogorcima da se podijele i zakrve, i to nam je spreman u amanet ostaviti. Ili?

Vojvodina

Klerofasisti su ovom cenzurom ustvari samo skrenuli paznju javnosti na do tada malo poznati film u Srbiji...i kao i obicno ucinili sebi medvedju uslugu...da su ga pustili,videla bi ga samo publika lokalnog festivala,a ovako ce ga gledati cijela gradjanski orijentisana Srbija,,,DA JE VJECNA!