8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kriza može da bude novi početak za independiste

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • viber

Milena

Pravi ste Crnogorac,volite svoju zemlju cisto i bez interesa,ljudima priznajete uspjeh i trud,od Vas treba mnogi da se uce ljudskosti,postovanje i hvala za ovaj predivan tekst.

Andjela

Postovani gospodine Sredanovicu, njihova mrznja prema Djukanovicu je mnogo veca nego ljubav prema Crnoj Gori!

Vjera

@Andjela i vi ljubav prema Crnoj Gori mjerite mrznjom prema svima koji ne misle kao vi.

Andjela

@Vjera Moja ljubav je Crna Gora bez alternative, nije Djukanovic Crna Gora! Mogao je to biti Perovic Slavko,Mandic, Medojevic 21 Maja! Moja rodna druga je Crna Gora ne privjesak i pasaluk srbijanski! Sve postujuma svoje branim!

roki

@Andjela -Sve tacno. Samo im se ne treba povlaciti.I uporno treba pricati,i pricati...

Vjera

@Andjela nisam stekla takav utisak.

Ctrl

@Vjera Niko to ovdje ne radi.Prije ce biti da vi mjerite svoju ,,ljubav" prema susjednoj zemlji mrzeci sve ostale,pa i sopstvenu.Prvo svoje a onda i sve drugo.Jer ko ne voli svoje taj ne moze nista drugo voljeti iskreno.I shodno tome nikako se ne mogu sloziti s bilo cijom mrznjom prema CG,a niti cu.

Vjera

@Ctrl ovdje su komentari puni mrznje prema ne istomišljenicima. Vise ja volim Crnu Goru nego mnogi sto se isticu. Samo mislim da ne treba nikoga vrijedjate koje god vjere i nacije bio i bilo kojoj partiji pripadao.

CG1

Ko je abazović da on nama Crnogorcima zabrani da idemo u Crnogorske svetinje, đe služe Crnogorski svještenici. Ko je on, odakle njemu to pravo, e neće moći. Ako to uradi odmah da krenemo sa masovnim protestima i odbijanjem bilo kakve poslušnosti prema budućoj vlasti. Ne smijemo čekati ni trenutak. Sramno, dogovorio se sa popovima o zakonu, u kojem vijeku mi živimo?? Gadovi.

Ctrl

Hvala na predivnom tekstu.A sto se tice onih sto se rugaju i kritikuju Djukanovica pitanje za takve:Sta su oni korisno ucinili za CG,i jesu li vise ucinili od pomenutog,da bi imali ikakva prava na kritike i ruganja?On jeste pravio neke greske,ali je ucinio i kapitalne stvari koje se me mogu poreci.

Nikola

Analiza je korektna bar sto se tice mojih saznanja,a ne tvrdim da znam previše.Siguran sam u jedno!Da nije bilo g.Mila Đukanovića referenduma 2006.g.niti bi bilo niti bi prošao,cijeniću to dok sam živ.Nikad nisam bio član DPS,ali sam zahvalan i svakom njihovom članu koji je radio na "terenu"

Crnogorka

Djukanovićevi rezultati su nemjerljivi. Ne samo samostalnost CG, već izvlačenje CG bez rata iz srpskih kandži, a to nije uspjelo nijednoj republici bivše države. O ugledu CG u svijetu i dolasku velikih investitora koji su omogućili nova radna mjesta i prosperitet i prepoznavost, ne treba govoriti.

Crnogorka

Ovio što "laju" jer ne znaju državu voditi, pa ne znaju koje čudo ih je snašlo da su zasjeli fotelje, ne mogu anulirati Milove zasluge, pa koliko god da lupetaju. Neka se bave državom, a ne Milom. A viđećemo do kada će.

Crnogorac

Resenje je jednostqvno,Crnogorci nece se niko boriti za nase interese ako se sami ne izborimo a borilivsmo se i sa jacim okupatorima,dje ima volje ima i nacina