23 °

max 23 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Drašković: Srpski svet je iluzija koja neće zaživjeti, zapamtio sam dobro Đukanovićevu rečenicu iz '99.

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Anagustum

1-Biden pobjedjuje. Tamo nepostoje parcijalne informacije "sa terena" ko u CG, kad su svi u DPS potvrdjivali da će ponovo formirati vlast. 2-Vuk zna!!, i vidi što bi moglo da se desi iza brda. 3-Vučić se duboko upetljo u kučinu dodvoravajući se svakom "svetu". Biće interesantno posle 11/3.

Hunter6

@Anagustum Imam sigurnu informaciju da ako Biden pobijedi, a to izgleda sve izvjesnije, da ce klerofasisti kukati 24x7 za vrijeme njegovog mandata. Jedna od prvih stvari na koje ce NACERATI Srbiju je priznanje Kosova. Bice zabavno za Vucica. Sto se tice Crne Gore, ona ce imati saveznika u Bidenu.

Vuko

@Hunter6 Bajden sve i da pobijedi pitanje je koliko ce ostati predsjednik Amerike ipak nije u cvijetu mladosti.Ja bih licno volio da ode onaj bolesnik od Trampa.

haker

Bolje i da nas nema no da se zovemo Srbi!!! jesmo li mi ikad pokusali da prisvojimo neki dio Srbije ili bilo koje zemlje u regionu? To samo Srbi rade, prisvajaju tudje, genocidima skrnave Balkan. EVROPO, USA reaguj!

DJUKA

@haker Cavtat, Konavli, Prevlaka... Zaboravljas taj period, tada su se danasnji Crnogorci kleli u Sloba, Mila, Moma i majku Srbiju...Najgori soj ljudi cas Srbi,cas Crnogorci, ako ne vratimo ove pare za auto put mogli bi se za 50 god preobratiti i treci put u Kineze...

Denis Denis

U kakvoj iluziji žive, dovoljno je da misle da su "nebeski narod". Pametnome dosta :D

Vesna Kiss

I sad neka neko kaze da se predsjednik Djukanovic nije borio za Crnu Goru! Gospodine Draskovicu,Srbi i Srbija su, zahvaljujuci vjerskom nacionalizmu, posrnuli svijet,ali je veci problem sto rade na tome,da druge uvuku u svoje kolo.Vjerujem da ce Crnogorci znati i moci da se odupru tom zlu!

Eagles

Čuli smo neke vrlo interesantne i povjerljive stvari koje će nem poslužiti da bolje razumijemo sadašnjist kao i redosljed narednih dogadjaja. Hrabro Vuče, u Srbiji je opasno govoriti istinu, a i kod nas dolazi takav prolazni period. BRAVO VUČE

Vjekoslav

Vuk je rekao istinu. Zeta, Duklja nije od juče. Vera se zlauopotrebljava kao i nacija od prikrivenih komunista koji neće u EU i NATO jer su još na putu Marksa.

Damjan

@Vjekoslav Kakvi se tebi "komunisti" pričinjavaju, života ti? Čuj, "prikriveni komunisti", hahahahahaha.

Andjela

Zrelost donosi vise tolerancije, bez ikakvih komleksa priznaje svoje pogubne izjave od kojim se sada ogradjuje, nikad nije kasno za promjene! Pozdrav za Tamaru i Vuka vrlo interesantan intervju! Tamara ipak otputovao u Beograd na velikiu zalost prozivacice sa facebooka!

Pobro

Svaki Srbin koji pošteno govori kao Vuk odma je izdajnik,ovakav onakav.Nažalost svijet Srba je još nesazrela i nazadna.Kad budu većina razmisljali kao Vuk kao Čedo Jovanović itd onda će i njima i svima u regionu bit bolje

Razda

Dje se moze pogledati ovaj intervju, moze li link? Hvala