9 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Sprem'te te se sprem'te eksperti!

Autor: Antena M

  • viber

Miloš

Boljih tekstova, a da želim da se njihov sadržaj ne obistini, nema od ovih Bursaćevih! Kamo sreće da su mu tekstovi dosadni i da piše o novom načinu naplate parking servisa.

Neko1966

Vidimo sve to,ali ne znam sta cekamo?Da nas deportuju?Zapale (kao Zvicere)?Da nas siluju (kao u Bosni?Stavljaju u hladnjace ,(kao na Kosovu?Granatiraju (kao u Hrvatskoj)? Kad smo toliko pasivni-taman smo svr to i zasluzili...,,Djedo," je (opravdano) utihnuo,ali njegov PR (Rukoljub) ne staje

Ab_Ovo

@Neko1966 E sad je sve u stilu "trazili ste gledajte" za odlazecu vlast je situacija:"sto gore, to bolje", Nijesmo izgurali sve patriote na izbore, sad se sami moramo koprcat!

Crnogorka

Svaka cast. E, sad da se ostali ugledaju na Antenu M i pocnu pisat tekstove I iznosit cinjenice o ovim nakazama danasnjice. DA JE VJECNA!

Ksenija Nikšić

Kuku kakav tekst. Nadam se će ovo abnormalno trenutno stanje biti kratkog vijeka. Valjda će ovi već bivši DPS-ovci što su uzimali novac da glasaju za četnika Krivokapića uvidjeti grešku na sledećim izborima. Ovo je košmar.

musko

Muko naša tugo naša boim se danam se ne desi sa našom jedinom domovinom Crnom Gorom kao kad covjek boluje od cancera boluje i unite na tenane

Zvjezdana

u proteklih skoro godinu dana redovno citam kolumne Dragana Bursaca na Antena M i zelim da kazem da se ovome Čovjeku ima dodijeliti nagrada za slobodu u Crnoj Gori, glas razuma, glas istine, glas hrabrosti, za gradjansku i vjecnu Crnu Goru. Zvjezdana

jovo J.

Bursać izvanredan, kao uvijek. Aleksandar Vučić će posjetit Crnu Goru sigurno je, ali kad poruše mauzolej i napere kapelu njegovog imenjaka na Lovćenu. Sedam godina je obojici trebalo. rušenje Crne Gore prešlo srbima u naviku.

Vesna

Ne mogu da shvatim ljude koji su glasali za crnu trojku.

Eagles

@jovo J. Svaka cast, malo ce se pomucit oko Crne Gore, zna Gedzo dobro crnogorski gen!

Banjo

Hvala DOBRI ČOVJEČE na textu koji se može nazvati: POEMA O NIKOGOVIĆIMA! HVALAAA!