14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Čirgić: Nema nove vlade dok se ne oporavi gazda Amfilohije

Izvor: VN/CdM

Autor: Antena M

  • viber

Jocko

Evo, sve je objasnjeno. Treba li da dodjemo do granice fizickog istrebljenja da pocnemo da vjerujemo ?

Ljubo Radović

Poštovani profesore Čirgiću, očito, mi koji doživljavamo Crnu Goru državom Crnogoraca i njenih naroda nijesmo dovoljno, koliko smo trebali, ukazivali vladajućim na njihovo nečinjenje u odbrani kulturnih i identitetskih dobara Crne Gore. Sada nam predstoji djelotvornija borba. Srećno.

Milena

Sjajan tekst,mladi covjece veliko postovanje Tebi i Tvojim roditeljima koji su odgojili postenu i pametnu osobu,mnogi se prodaju za novac,navodno ugledne licnosti,profesori,naucnici,i sve to bace pod noge ,a u klucnim momentima za drzavu ponasaju se kao prostitutke

Svekrva

FCJK je i dosad kompenzirao nerad i zli rad kulturnih institucija, a sad su tek jedina svijetla institucionalna tačka u crnogorskoj političkoj pomrčini.

Miloš

Bravo G-ne Čirgiću! Jasno, tačno i kulturno, pravo u metu! Vi (Čirgić, Nikčević, Bojović, Bursać, Backović, Šuković, Grinevski, Nikolaidis, Todorović, Adžić Novak, Đonović i slični) jedina ste nada da će CG opstati kao građanska nezavisna antifašistička država!

Vi ste uzor svima nama!

Cinjenice, istina, pravednost i dostojanstvo krase sve prave intelektualce. Vi i nasi mladi OBRAZovani ljudi ste jedina svijetla pojava u ovom srednjovijekovnom i klerofasistickom posrnucu neslobodnih građana CG. Ova posrnula šatorska kamarila,nece proći dok je nas koji volimo i postujemo CG!

Biljana-sljeme

Uvaženi prof. Č, moje veliko poštovanje za odbranu identiteta svoje domovine. Citam i druge komentare i ne mogu da se načudim: otkud tolike mržnje, zla i mraka u C. Gori? Vjerujem da će na ta pitanja odgovoriti psihol. i soc. jer nije zlo sjeme uzrelo samo iz četničkog miljea, nego iz sred neznanja.

Crnogorka

Istinu govorite profesore Cirgicu. Ja bih samo jedno dodala,nije bitanga samo Abazovic,nego mozina koju je zaklonila zavjesa ovoga komplimenta koji je samo njemu upucen. Ostali cute i ne vide da su isti,ako ne i gori od njega.