15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović prenoćio na planini: Najbolji je čaj sa Sinjajevine

Autor: Antena M

  • viber

Miloš

Dritanu je i mjesto na Sinjajevini...

Eagles

@Miloš i da ne silaze odozgo- da ako se i okoronaju!

haker

Dritane, pitas li se ti sam sa sobom? Podrzavas NATO, ne podrzavas vojsku CG, ili smo mi ludi ili nam se cini da ne znate dje udarate posto vam nema Rista da vas okupi!

Đoko Orlandić

@haker U suštini Abazović je perfidno protiv NATO, po nalozima svojih ševova. Jasno je za koga radi - "Daje žmigavac za desno a skreće lijevo".

Tek tako

Ja sam mislio da se neće baviti politikanstvom ali greska. Možda ce on ponuditi neki plac kod Ulcinja da tamo naša vojska izvodi vježbe ili nam ni vojska nije potrebna. Možda Zdravko dogovori da nas srpska vojska brani.

Vn

@Tek tako Abazović je bio jako aktivan da ne bude vojske u Valdanosu.

Vn

@Tek tako Bogami se grčevito borio da u Valdanos ne bude kasarna.Naša vojska neka vježba igrice na kompjuteru da ne uništi koju travku i da ne uplaši koju kravu.

jovo J.

Srbija ima nepregledne poligone na planini Beljanici -Homoljske planine koje su sto puta ljepše od Sinjavine, pa se niko ne buni. Ovi hoće da spase crnogorsku Sinjavinu od crnogorske vojske. Oni ne vole Sinjavinu koliko mrze vojsku.

Buto

Što misli taj DRITON ABAZI o srpskoj vježbi na SANDŽAČKI PEŠTER i zašto se taj sedmi bataljon nije oglasio i tamo n'a odbranu pa normalno da neće tamo žive ne srbi To jest bošnjaci.

Milena

Crkva i litije uzrokovali su sirenje bolesti,on na ta nepocistva cuti kao riba,jer to ne radi vlast,a sada se aktivira da brani Sinjajevinu od vjezbi nase vojske,vodjen iskljucivo mrznjom,osvetoljubljivoscu,prema toj vlasti ,no ta negativna osjecanja su autodestruktivna,sto ce ubrzo uvidjeti,,

Milena

@Milena CRKVA I LITIJE???ETO KOLIKO SMO ZADOJENI MRZNJOM...KOLIKO ISPRAVNO GLEDAMO NA SVE!!STA JE SA PATRIOTSKIM SKUPOM!?!?!?!?!

Katunjanin

Drzava u kojoj se pitJu popovi i cobani i njihovi pratioci u velikom je problemu .

borop

A što ste očekivali od Umišljenih Ravnogorskih Aktivista?

Antifasista

Olicenje nevaspitanja i nekulture je Dritan Abazovic! Jedan prije svega normalan covjek "intelektualac"sebi ne bi mogao da dozvoli ovakvo ponasanje. Mrzitelj svega sto je Crnogorsko. Crno BEZ bijela!!!