17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapićev tim saopštio: U popisu ostaju vjera, jezik i nacija

Izvor: Dan/RTCG

Autor: Antena M

  • viber

CRNOGORAC

Niko ne spominje da je nepunih nedelju dana nakon izbora pocela jaka kampanja pod nazivom “MI ZNAMO KO SMO”. Na fejsbuk stranici, kako i sami kazu u opisu, cilj im je “podizanje svijesti” pred predstojeci popis stanivnistva. Veoma jaku podrsku dobijaju upravo iz Beograda, koji finansijki podupire “ideju”. PROBUDITE SE, CRNOGORCI ! Ne radi se o Djukanovicu, niti o njegovoj partiji. RADI SE O NAMA I NASOJ DJECI. POSTOJACE CRNA GORA !

Građanin je bitan a ne narod

hahahahah pa šta drugo njega i interesuje no da prebrojava narod. E pa gospodo krajnje je vrijeme da se u ovoj zemlji primijeni Ustav. Mi smo građani Crne Gore i nas interesuje koliko imamo građana, a ta vaša metanije je lična stvar pojedinca. Primjer za to su Nordijske zemlje.

europeac

Nema nikakve sumnje da je ovo osnovni i glavni plan STRUJE: DF, PzP i URE za gašenje Crne Gore GRAĐANSKE. Da bi na kraju postala SRPSKA SPARTA. To ako dobiju, je..š sve ostalo. U srednjem vijeku nam ništa ne treba. Krivi to nikad nije ni krio, a ni SPC, sve su bliže cilju, ako se mi ne potrudimo.

Baba

Ima li više ijednoga normalnoga čojeka da mu je što nejasno? DA JE VJEČNA CRNA GORA! S.F.S.N.

Tajfun

Risto je krenuo u kupovinu za popis jos prosle godine,u Srbiji krecu sa ucjenama,da ce ostati bez posla svi cija rodbina u Crnoj Gori se izjasne kao Crnigorci.VELIKOSRPSKO CETNICKA KLEROFASISTICKA KAMARILA RADI PUNOM PAROM.

Vanja R

Izdaja! Istorija će pamtiti! Zato u pamet se Crnogorci! Svaka čast manjinama!!!!

Eagles

popisivacete vi koze i ovce dogodine

@@@@

Dritan i njegova cetiri poslanika ce spasiti CG.Srecna vam sloboda Crnogorci

O, eksperti?!

A je li čitao "ekspertski tim" predlog CDT-a? Pošto je tamo nabrojano 20 evropskih zemalja, a oni tvrde da "ako bi postupila po ovom predlogu, Crna Gora bi predstavljala rijedak izuzetak u Evropi". Jah eksperata.

Simbad

Bar je to lako - dogovor procrnogorskih opcija da se bojkotuje popis i onda, lijepo, neka popisu 45% stanovnistva, 55% neka popije kafu s tom omladinom koja ce uzeti dnevnicu da odradi popis i svi srecni i zadovoljni...

jovan

Rukoljub neće da nas dijeli? Ko je ovaj ekspertski rim i koje su njegove nadležnosti? Da li oni odlučuju o anketi za popis i ko odlučuje? Neka odgovore zašto je u građanskoj državi važno znati naciju, vjeru i jezik? Odgovor je da hoće nacionalnu državu!!

Ekspeti zla

Vala kad vidim ovog sa skupljena tri prsta rukoljuba, javi se jak otpor na sve što on reprezentuje. Nije riječ o popisu, već o dogmatsko-sektaškom kulturocidu i etnocidu! Znajte spremni smo da odbranimo građansku i antiklerofašističku Crnu Goru! Vječna je! E viva!

europeac

Dali neko zna postoje li sankcije, ako ja ne želim da se moja familija upiše u popis, rado bi bojkotovo POPIS

Crnogorac

U moju kucu dok postoji i jedan oboljeli od korone necete!

Glavni Cilj

Gospodo, kako mozete traziti odlaganje popisa. Posrbljavanje Crnogoraca je glavni zadatak ove vlade. Ako im to uklonite ostalo je dekor, maska. Oni za ovu drzavu nisu zainteresovani.