9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Doktorica iz KCCG pisala Simoviću: Molim da izdate nalog da se Amfilohijev kovčeg zatvori, taj obred je leglo zaraze

Autor: Antena M

  • viber

GRAĐANSKI

Bravo! Jedino normalno, jer to što se čini je van zdrave pameti. Kod ovih ucvijeljenih "vjernika" SPC razuma nema. Pitam samo: da nije već prepozno?!

prošlo

A neće ti on to, nwće da sa zamjera SPC, svi se oni vraću na fabrička nemaju više nikakvu moć. Zemlja je pres velkkim sukobom. Tu oni nemaju više nikakav uticaj.

Bajo

E svaka vam cast gospodjo,a oni jos ljube leglo zaraze,da ne kazem sta sve,ma mi nijesmo normalni more.

Malenapg

Ukoliko, ne daj boze, kojim slučajem dobijem koronu, ili neko moj blizak bude kolateralna šteta ovog hepeninga, tužiću i spc i kbc i nkt. Sram vas bilo sve zajedno na gomili.

KSENIJA

Ovakav UVEZENI PRIMITIVIZAM Ne postoji nigde na svetu! Nije mi jasno ko vlada u Crnoj Gori? Nova Vlada daleko! Kako je Vučić došao? Zvanično ili Privatno? Pa daje izjave kao da je predsednik i CG?

Ljubo Radović Rijeka

Bravo poštovana doktorice Pavićević.

Baba

Da je sreće, niko nebi trebao ni da moli ni da opominje na ono što je dužnost NKT-a.Ili možda griješim, pa je ovo tijelo zaduženo da se s nama igra "bravućana".

@@@@

Ne moze se od svestenoga lica zaraziti ni od kasike ni od litija.Boze koji vijek mi zivimo.

Ab_Ovo

@@@@@ A ko bjese ono zinuo "simpaticno" da se pricesti... na dnevniku CG 1???

HNovi

Svjedocimo potpunom posrnucu drustva. Draga doktorice za sad sve vi jedini glas razuma koji se oteo iz vaseg kolektiva i profesije uopste! S kojim pravom iko vise moze da ponovi gradjanima epidemioloske mjere i pozove na idgovornost? Propast sveopsta! Djeco bjezite odavde!!!

Ljiljana

Pa sto se doticna ne obrati “pobjednicima” koji diktiraju ovo ponasanje?! Nema tog “Milutina” koji ce stati na kraj primitivizmu. I sto se i ona i slicni njoj kriju iza NKT, sto ne prozovu Krivokapica i sve ove "nove" koji bjelodano i naocigled cijelog svijeta krse svako pravilo NKT i IJZ?!

Cica

Slažem se u potpunosti sa doktorkom. Preminulo lice od zarazne bolesti, sahranjuje se u blindirano kovčegu. Pravila važe za sve, nema izuzetaka. Ovo je nedopustivo.

jovo J.

Hvala Vam doktorko na stručnim i ljudskim upozorenjima. Duboko smo potonuli - kao ljudi kao društvo, kao narod. Reklo bi se : Nema nam spasa. Ovi prvi opljačkali su nam i dušu. Ovi drugi dušu su prodali đavolu prije početka.

Michel

Bravo doktorice! Neće proći mnogo vremena, a posle vakcinisanja sigurno, kada će se svačije ponašanje u vremenu pandemije vrednovati! Vi ste sebi obezbijedili časno i profesionalno 1. mjesto!