21 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Sinod iz BG nezvanično upozorio Gojka Perovića: Amfilohijev nasljednik se neće birati u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • viber

Jelena

Postovani, Vedran Gagic nije djakon. Sta ima od teoloskog obrazovanja morate da proverite.

Hunter6

Prema mom dugogodisnjem pouzdanom izvoru iz Niksica, Beograd zeli da totalno marginalizuje sve Amfilohijeve ljude a i vladiku Joanikija jer je in on ipak "Crnogorac" kako kazu dva Irineja.

Michel

E, sad ćeš da vidiš pope Gojko čemu je služio Zakon o slobodi vjeroispovjesti. Kada SPC, evo i u najavi ovog teksta, preuzme sve komande nad CPM koju je Amfilohije svojim autoritetom koliko toliko štitio od finansijskog uticaja iz Beograda i kada vam iz BG budu slali plate od 400 €.

europeac

@Michel Šta ti je minimum 800 popova na platnom spisku puta 400€ LOVA DO NEBA, max 200€, a bit će tu i na birou popova, a i na čekanju DO DALJNJEG. Bit će tu svega, PA I KUPI PRNJE I BRIŠI KUĆI pope.

maja

oci jedan drugome izvadili...bas onako sr..b...ki.

Bajo

e da ima Boga ukinuo bi SPC jer je ta organizacija veliko paganstvo i,da ne bude zabune samo SPC a nikako druge hriscanske pravoslavne Crkve.

@@@@

@Bajo Kakve veze ima Bog sa SPC?Ijos da dodam da nije slucajno Gojko REKTOR SREDNJE SKOLE jedini na planeti.

TonyZ

Radujte se Oce Gojko, SPC bira mitropolita od kad je okupirala crnogorske hramove. Vi ste samo cerka kompanija, a vlasnik je u BG. Volite vi da vam tamo donose odluke, umjesto vi sami.

europeac

JEDINI USLOV TREBA za novog šefa, DA JE CRNOGORSKOG DRŽAVLJANSTVA, NA PISMENO OD DRŽAVNIJE ORGANA i sve ostalo što traži crkva, ako joj ne ukinu neke nadležnosti šefovi iz Begeša, a hoće, makar popu Gojku Peroviću cetinjskom Minhauzenu.

Zakon!

Zakon je tu i vazi sve sto pise! Nec3 sektasi odrđivat grđanima išta! Eto vzm popovi, potucite se, opjanite, samo dalje ruke od Crne Gore! Zakon je na snazi ima da se primijeni u cjelosti! Tako, da vi je jasno! E viva!

Budo

Antena M, molim procitajte cl. 62-64 Zakona o slobodi vjeroispovijesti i posaljite dopis Upravi za imovinu zasto ne sprovode ovaj vazeci Zakon Crne Gore vec 10 mjeseci iako su tamo dati jasni rokovi. A gospoda iz MCP da se zapitaju je bolje da im CG daje da prihoduju od manastira ili SPC da uzme

Montenegrin

A sto se buni pop Gojko ,sad mu smeta da se u biograd odlucuje o CG!?!?

Ctrl

Vec je pocelo.Naravno sjediste SPC je u Beogradu i shodno tome Beograd se pita ili ce se jos mnogo vise pitati s obzirom na situaciju nakon Amfilohijeve smrti.Sto se tice Gojka Perovica i sl:Nije vam valjao Zakon o slobodi vjeroispovijesti,Ok sad uzivajte u ovome,sami ste to trazili.

europeac

Gojko, šedi i šuti to ti je naj bolje.