21 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

No comment: Amfilohije glavni, Sveti Petar Cetinjski i Njegoš u drugom planu

Autor: Antena M

  • viber

Dom

Sram da vas bude bagro bjelaska četnička. Skrnavite slavu naših Petrovića. Nastavljate 1918tu kad ste prognali našeg kralja. Neće vam proci. Meni je Risto u rangu nekog robijasa, a ne da bude na ikonama.

Родољуб

Сва тројица су у истом плану.Амфилохије је у средини као нови светац.

Ksenija Nikšić

@Родољуб Aha ali svetac od covida. Bruke jedne i sramote...sram vas i stid bilo

Ana

@РNодољуб Nije tacno. Njegova ramena se vide, a njihova su zaklonjena njegovim. Znaci da je on u prvom planu

delboj

@Родољуб Aooooooooo. Kakva samodestrukcija

don_kihot

Sva trojica ne treba ni da se pomenu zajedno... Ova dvojica nisu kalasem vintlali i celi pobit dio svog naroda... A Risto je svetac cega ? Sveti Risto zastitnik oruzja , zaboravljen je kalas da se stavi

GRAĐANSKI

@Родољуб Neće vi Srbaljima bit po prvi put da rđava, huda i zla čojka proglasite svecem. Za sveca imate onoga vandala, zlikovca i krvnika Stefana Nemanju, pa zločinca i koljača Macu Vukojičića i njegova drugara. Sad ćete imat za sveca insana Rista Mefista-Antihrista. Sve vi je usklađeno do zastiđa.

Ctrl

@Родољуб Realno na ovoj ikoni je jedan svetac,dok su druga dva manje vise pokusaji politickih kanonizacija koje inace nemaju veze sa Bogom vec sa necim drugim.Dobar ili bolje reci uzasan primjer tome je i ,,Pljevaljski svetac" i njegova ,,cuda" prema kumovima,komsijama zenama i djeci.

Monica Bellucci

@Ctrl Pravoslavlje malo ima veze s Bogom jer se bazira na "svecima" mjesto na Isusu.A "naši sveci" su sveti samo za nas jer su održali Crnogorce u najtežim vremenima.Pop sa sabljom (Petar prvi) i pjesnik "CRNOGORCI NE LJUBE LANCE"-Njegoš ...

Monica Bellucci

...realno malo imaju sa Hrišćanstvom.Ali što ćemo kad je narod bio neposmen i religijski i bukvalno.Ipak to je što je,a ovoga u sredinu svi znamo dobro pa ga ne treba ni komentarisat...barem do 40-stice.

europeac

@Родољуб Alojzije je mala beba za Anfilohija. Pa Alojzije još ne postade svetac, kako ovaj "NAŠ ANFI"priko reda POSTADE. Koga je podmazo i koliko to košta. Koliko znam postoje protokoli.

Naroz

Ovo je klasična blasfemija, svetogrdje, sramota i najgnusnija uvreda za svakog pripadnika crnogorske nacije. Staviti ratnog huškača, negatora Crne Gore i Crnogoraca, rušitelja naših svetinja, izmedju jednog svetca i najvećeg pjesnika u južnih slovena, može samo budala ili idiot.

Ili-ili

@Naroz ne dragi naroz, to moze samo zlokobna, zloslutna, manipulatorska svijest kakva se prosirila nasom zemljom. Pa da tamo negdje kad nas vise ne bude za 100 godina pokusaju da ovim dokazu neku svoju novu teoriju lazi. No, zaboravljaju da nije 1918, nego za mnoge od nas 2020, da internet sve pamti

58SINDON

HA HA! VELIKOSRBIJANCI SU SE NAPRAVILI SLIKU. PETAR I NJEGOS 1800 GOD. AMFILOHIJE SOTON 2020 GOD.