23 °

max 23 ° / min 13 °

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ko je veće zlo - korona ili Podgorička skupština?

Autor: Antena M

  • viber

Podrumar

PG skupština danas bi bili Švajcarska - ovako smo Dzibuti

Balša

CG je de facto ušla u Kraljevinu SHS sa jako niske baze razvijenosti plus stradanja I svj. rat. A i prije rata je bila nerazvijena,zavisna od tuđe pomoći, prije svega Rusije i bila je jako siromašna, stanovništvo se masovno iseljavalo, najviše u SAD i Srbiju.

GRAĐANSKI

P.S. O politici "prijateljske i donatorske" Rusije spram Crne Gore potlje 1903. - nećemo ovi put. A, i onijeh tisuću cekinah "pomoći" na godišnjem nivou, u doba Petra I Petrivića Njegoša, koje smo skupo plaćali i koje su nam često proz nos šćele izist - istom nećemo ovi put!

GRAĐANSKI

Mene zanima ono što ne znademo svi, a Vama je znaveno. Što je sve podrazumijevala ta "ruska pomoć" i (kako napisate) "zavisnost" od nje? I da li je ta nekoja "ruska pomoć" dovoljna da se proglasi značajnom pomoći, tj. barem doneklen izbavljenjem Crne Gore od njezinog siromaštva a usljed nerazvijenisti?! Zahvaljumam Vam unaprijed!

GRAĐANSKI

Balša, molim - budite ljubazni i ovđe kratko ali precizno: navedite tu konkretnu rusku pomoć! Preskočimo ovi put oni most i crkvu u Nikšiću i đevojački institut na Cetinje - to svi znademo.

nenad_mne

@Balša , a onda dođe srbska okupaciona sila, pohara ratne reparacije, zabrani crnogorsku kapu, popali kuće i narod u njima, jerbo su zaboravili da ih evakuišu, preuzeše crkvu i istoriju, koja im nedostaje..... Prema ovome, korona je malo jača prehlada!

Ctrl

I jedno i drugo su zlo.A ti koji Podgoricku Skupstinu smatraju svijetlim dogadjajem i proslavljaju je,oni proslavljaju veliku nesrecu i zlo u CG,proslavljaju krv prolivenu,domove popaljene i ljude mucki ubijane.Oni proslavljaju propast svoje zemlje,ali isto tako i sebe kao ljudi kada to proslavljaj

podgoricanin

na ovoj fotki fali samo Logo URE.

Pop

Skupstine vodi 100%.Veceg zla Crna Gora nije dozivela ni od Turaka, niti od Austrougara, Bugara.