2 °

max 5 ° / min -1 °

Subota

16.01.

5° / -1°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Je li Crna Gora sposobna da bude crnogorska ili je tek Srbija na moru?

Izvor: Jutarnji.hr

Autor: Marija Mitrović


do nestanka Crnogoraca

Srbija u konačni boj, do istrebljenja Crnogoraca. Uz podršku potomaka domaćih izdajnika. Današnji su gori od đedova četnika.

U boj , u boj !!!

Uz prisustvo Evrope, slušaće i gledaće etnocid nad Crnom Gorom. Srbija nastavlja svoj genocidni pir.

Vuk mne

Iduce godine se obavlja popis i u Srbiji. Eto prilike da se i mi umijesamo njima. Gdje su nestali Crnogorci u Srbiji? Kako su asimilovani? Dobijaju i poso i stan i stogod, jedini uslov je da se pisu kao Srbi i krste kao Srbi. I vec trece koljeno kaze “mi smo poreklom iz CG”. Tako nestaju mali narodi

serdar

Nije nama kriva Srbija. Krivi su naši vladari koji su se bojali Srbije, pa su od naroda krili istinu. Ja volim sve narode u CG koji je vole, a one koji je mrze, prezirem.

Michel

Žure se svetosavci da nas pretvore u 2. srpsku državu, ali ćorak! Toliko su ovih godinu dana zaljuljali crnogorsko klatno u desno i sad će dobiti reakciju na novim izborima i popisu. Da vidimo sad one Crnogorce koji su se zbog Mila pisali kao Srbi, hoće li se sad vratiti korijenima?

Monica Bellucc

@Michel Koja je razlika između njih i Muslimana koji su po njima "prodali vjeru za večeru?"Pa,jednostavno je:Muslimani vole svoju Crnu Goru!

europeac

Ne bude li prošla ova pandemija, meni u kuću neće uči niko da mi popisuje ukućane-familiju-rodbinu. Mogu doći kad ovo s pandemijom prođe 100%. Neka nam je vječna Crna Gora.