13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Nikolaidis: Bez Amfilohija i Trampa, propašće i ideja stvaranja srpskog sveta

Izvor: autonomija.info

Autor: Antena M

  • viber

Bosanac

Na stranu ono što je dominantno u svim društvima u tranziciji ali Milo je u CG donio samostalnost, ulazak u NATO i otvorio put ka EU. Ostalo je samo još jedno. Put u puno demokratsko društvo. Hoće li to znati i moći kao ono troje? Nameće se i pitanje. Šta je u CG teže realizovati od ovo četvoro?

gost

@Bosanac Pa upravo Andrej kaze da DPS (Milo) nije u stanju da izvrsi reformu, da vlada na drugaciji nacin nego do sad. Dodao bih na to da je Cercil vodio Britance do pobjede u WWII a na 1. poslijeratnim izborima Britanci mu nijesu dali podrsku. Bio je dobar za rat, dok za mir treba drugaciji mindset

Bosanac

Da nije u stanju ne bi pred izbore ni donosio Zakon o slobodi vjeroispovjesti. Ne budimo naivni očekivao je snažan odgovor. Šta je ostalo čovjeku njegovog kalibra da uradi još u životu? Da se upiše kao No.1 u CG historiju kao onaj ko je mudro u 4 poteza konačno oslobodio državu, naciju i društvo.

Bosanac

Postoje pitanja na koja mnogi zaboravljaju kad pričaju o najvećem živom državniku na Balkanu. Jesu li to „svetosavlje“ i „srbski svet“ bili manje opasni po CG u zadnjih 30 godina nego danas? Da li to crnogorci jasnije vide danas ili prije? Je li crnogorska nacija konačno završila svoje formiranje?

čitati Nikolaidisa

Političari da čitaju Nikolaidisa da nešto nauče i pozicija i opozicija