14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

Popović-Samardžić: Sve više pacijenata sa upalom pluća se liječi u kućnim uslovima

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • viber

LOVCEN

TEBI DRUGARICE NIKO NISTA NE VJERUJE TI SI SE OFIRALA I JOS IMAS OBRAZA DA NESTO PRICAS STRUCNO E JAD JADNI

čitalac

Epidemiolog koji komentariše način liječenja pacijenata sa upalom pluća? Nijesam čuo da se bilo koji pulmolog bavi njenim epidemiološkim poslom. Pa onda se još razumije i daje savjete o ekonomiji. A što je najčudnije, mediji prenose njena razmišljanja?!

Ljiljana

Ova zena je nedobronamjerna i izuzetno politicki ostrascena. Umjesto da kao ljekar poziva na postovanje mjera, na ocuvanje zdravlja, ona OD PRVOG DANA epidemije, insistira na najrazlucitijim pa i politickim podjelama. Ovakve osobe ne zasluzuju postovanje.

ivan

prva je istupila kada je bio patriotski skup na Cetinju i Podgorici da se istakne i dodvori novoj vlasti,da optuzi za opasnost od pandemije. Gospođo sa dva prezimena bise li litije,bise li sramna opela i liturgije,bise li proslave pobjede izbora,a sve prije Crnogorska 2 skupa. Đe bi kad Radovica sahranjovase, sramna si i licemjerna.

palilula

sraman komentar,samo pretenzija za neku buducu funkciju. Dzaba ovakvom narodu savjeti, a tvoji su ih ubijedili da korona ne postoji.

Maša

Uopšte ne razumijem zašto ova dr stalno daje neke "važne" izjave, ispred koga, to nijeste naveli_ Drugo, zašto ne komunicira sa IJZ ako već ima konstruktivne savjete i kritike kojih ima baš dosta. Ovako nas bombarduje i dodatno zbunjuje javnost.

BeLa

@Maša ona daje izjave ispred Sindikata doktora medicine, čija je predsjednica mimo svih mandata a muž joj je pravni zastupnik u istoj. Inače je ekspertkinja za sve, ekonomija, politika, finansije, biznis.. jedino se u medicinu slabo razumije. I njoj da se daju makar 4 ministarstva :D

HNovi

Upravo gospodjice ste vi bili lice koje je u javnosti istupalo i iznutra podruvalo mjere NKT-a ! Niti jednom vas ne cuh da kritikujete djelivanje i propagandu SPC-a protiv epidemiol.mjera! Evo sad ste dobili SPC ministarku zdravlja kakva su vasa ocekivanja?Napredovanje u karijeri ili epidem.slici?

sunčica

Ti si se drugarice ofirala odavno i svaka tvoja izjava je demonstracija neviđenog licemjerja...