13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Književnica sa Cetinja pisala Krivokapiću: Po kojoj ste "viziji" zamislili Crnu Goru bez Crnogoraca u Vladi?

Autor: Antena M

  • viber

Milica

Svi cekamo taj odgovor i znamo ko je mandatar i ne cudi ovo od njega.Ali sta je Crnogorcima iz Ure zar je moguce da na sve pristaju.

Slavko

Sve su Crnogorci u vladi..... Gospođa verovatno misli na izostanak milogoraca?????

Дара Бабић

Ако ови у влади нијесу Црногорци ја незнам који су.Можда ова списатељица што би рекли браћа хрвати не види и нечује добро.Мандатар катуњанин.што ће бити до црногорац.А пошто је из Црне горе биће даје србин.Ја не знам кога тражи ова госпођа можда марсовце.Но она није битна и њој слични.

drago 1

izgleda da posrbice zauzimaju i ovaj prostor za komentarisanje. .malo,pomalo uzese sve. najbolji su kad kazu da su crnogorci srpskog poriekla. trebali bi da stave uz to dq su sloveni negdje iz rusije, i da im je krv zute boje.

Aleksandar

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Dogodine na Lovćenu

Crnogorac

Pa Krivokapić se deklariše kao Crnogorac Srbskog porijekla... Šta je sa tobom...? Kao što sam i ja Crnogorac Srbskog porijekla, ili možda nisam po vama?

Nina

Ma svaka Vam čast, konačno!Konačno da neko kaze ono što je davno trebalo što nikada nije ni smjelo biti tema.Crna Gora je prije svega Crnogoraca, crnogorci većina na vlasti. I to kažem koja nisam rođena ovdje, ali živim jako dugo.Ono što sada propustite, teško će te popraviti...

Neko 1966

Naravno da ne zele Crnogorce u svojim redovima, jer se zalazu za stvaranje srpskog sveta.Jedino mi je nejasno sta misle da urade sa Crnogorcima? Misle li oni zaista da ce uspjeti posrbiti tolike ljude, ucutkati ih, uplasiti ili protjerati?

Ljiljana

Po jedoj i jedinoj, najmracnijoj i najnazadnijoj "viziji" - ponistiti Crnu Goru i pokrstiti neposrbljene Crnogorce. Evidentno i ocigledno. I ne krije. I radi. Polako, bezocno gledajuci u oci i, sto je najstrassnije, posve neometano.

govorite kamenu

Zašto govoriti bezosjećajnom ? Nijemom ? Slijepom ?

Aristos

Zašto među "apostolima" nema Crnogoraca? Biće zato što je Isus koristio apostole da šire vjeru: "Idite po celom svetu, reče im (Isus), i propovedajte evanđelje svakom stvorenju." (Mk. 16,15-16). Mandatarovi apostoli su zaduženi da šire "srpstvo" a Crnogorci nijesu za to "moralno-politički" podobni?

Vanja

Profesor Krivokapic. Zapita li se on ikada zasto je osnov rijeci "obrazovan", OBRAZ?

Hunter6

Sto se tice probijanja dna, ova turbo pravoslavna talibanska horda ne samo da je probila dno,nego sto je jos gore jasno pokazuje bez imalo stida da ima ogromnu volju, kapacitet, i pomoc od Srbije da "ocisti" Crnu Goru i od manjina i od Crnogoraca. Ovaj put to rade bez oruzja. Za sada.

Nermina

Moram reci,ovakvo pismo je izraz svih nas ostalih,obicnih ljudi,koji ne znamo sta da uradimo u ovoj situaciji,kada imamo covid 19.Najradije bih izasla da urlicem po ulicama,jel' moguce da nam se desava ovakvo beznadje.Mnogo nas je vise od "te skupine",pa opet ne mozemo biti tako bezocni kao oni.