10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Vesna Bratić, osoba od posebnog značaja za nanošenje štete vitalnim interesima CG

Autor: Antena M

  • viber

Sasa

Pa sto se ceka.Ukinite jo drzavljanstvo i procesuirajte Igora Luksica i Raska Konjevica koji su izvrsili pritisak na Mup da joj se da isto.Sanja Vlahovic je samo potpisala bez velikog razmisljanja.

Neee

@Sasa hahah To rade ozbiljne države, a ne fildžan.

Anonimous

@Neee fildžan se kaže u r šumskoj, đe's ba? Pozdravi nam MeDo dika.

student

Treba dodati da je Bratić nama studentima na predavanjima znala da iskaže svoje mišljenje o CG i protiv Crnogoraca. Tako da je američka književnosti nije mnogo naučila.

Miqo

Nema nas, da nas ima izashli bi pred zgradu vlade. Shtrajkovali dok kandidat za mandatara. Ne povuche kandidatkinju. Ili bi povukao kandidatkinju, ili ne bi postao premijer. Ne placa on nas, nego mi njega. Ili prestati placati rachune , pa nek je placa svojim parama.

Crnogorka

Treba joj oduzeti crnogorsko državljanstvo, kao što joj je dato, može se i uzeti. Ona nije osoba "bez državljanstva", već ima državljanstvo BiH-a. Ovo tim prije jer vrijedja državu koja joj je dala državljanstvo.

Branko R.

Vesna Bratić je glasala u Biljeći na svim izborima u BiH od kada je dobila počasno državljanstvo, uključujući i potonje lokalne.

Podgoricanin

Zato Dritanu i URI ne smeta da osoba koja ne priznaje Crnu Goru , Crnogorce i sve sto je Crnogorsko. povjere obrazovanje, kulturu , nauku i spirt . Da cestita pobjedu crnogorske reprezentacije sa slijama srpske r ,Da nastavi da negira Crnogorce ko naciju. Da uvodi vjeronauku , da velica cetnstvo!...

Sasa

@Podgoricanin shvatas li ti da je Dritanu majka srpkinja i da on se tako osjeca i kraj.

NIKAD VIŠE 1918.

Kao i u slučaju sad već bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori, tako i ovu šovinistkinju, POD HITNO, "osloboditi" crnogorskog državljanstva i pokrenuti krivični postupak protiv nje za izazivanje nacionalne mržnje!!!

Vedan G

Kao i sa ambasadorom Srbije, odmah u ponedeljak Nuhodžić da oduzme državljanstvo bez prava žalbe, s rokom odmah, ka za Predaga Popovića. Pa da vidimo ko će biti kandidat za vladu.

Boka

Ne treba joj ni ovce dati da cuva , a kamoli da vodi 4 resora. Kako je moguce da se izabira osoba koja u javnosti siri nacionalizam i fasizam, bez obzira na njenu nacionalnost ? To su nenormalne stvari !

LSCG Tivat

Crna Gora je puna "Bratićki" iz Hercegovine kojima je Milo dao Državljanstvo pa su mu na kraju došli glave. Sam pao sam se ubio.