11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Davidović neće odgovarati za optužbe da je Brčvak pokušao da kupi Abazovića

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Šćepan

A šta mislite da snimak emisije pogleda i neki neuro-psihijatar!? Čovjeku je potrebna stručna pomoć. On je opasan po okolonu i treba ga hitno hospitalizovati ili makar izolovati bez mogućnosti da javno bilo šta može saopštiti. Volimo te Crna Goro!

Vanja

Ako ne po sluzbenoj duznosti Tuzilastva, onda bi gospodin Hajriz trebao podnijeti privatnu tuzbu protiv Davidovica. Ako je podnese, znacice da je ovaj lagao, u suprotnom.........

mr

Bitna je razlika između g. Brčvaka i ratnog i poratnog, uz pomoć DPS, profitera Davidovića. I dok g. Brčvak svoj imetak nesebično dijeli sa svim građanim CG, D. Davidović od tog istog naroda isisava zadnji cent, prebacujući ga vani, a potom ga koristeći da ruši CG i one koji su mu sve to omogućili... To istinska CG zna !!!

Amy

Shvatljivo je da ljudi ovog kalibra ne mogu da shvate zašto neko samo daje svoj novac, da pomogne SVIM ljudima iako nisu samo srbi ili samo pravoslavci ,djela svakoga pričaju za sebe, pa tako imamo ratnog profitera sa jedne i filantropa sa druge strane, normalno da će im biti krivo.

buto

koje sad ovaj n.s.j da priča o poštenju dali je on što donira bolnicama ili pompga kome ,osim što je pljačka crnogorski narod sa popovima...

Fahro

Takva im je svaka istina i vjera u boga. A ovog ratnog profitera ne treba komentarisati. Jad, bijeda i cemer.

RLK

Može da podmeće da bezočno laže i nikome ništa, tužilaštvo negira sve, koliko čovjek može biti nečovjek svakome je jasno , i koliko čovjek može ljudskovina kao Hajriz Brčvak i to je svakom jasno ko ima bar malo ljudskosti.

ivica

Lopovsko sudstvo i policija se sad okrenula da podrzaje Svetosavce.Tako je u banana drzavi gdje mafija je zakon.