21 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Baba kao naučna činjenica u Ministarstvu nauke

Autor: Antena M

  • viber

Feđa Perović

Odlično. I uvijek iz Vujovićevih tekstova naučimo nešto iz naše, dugo vremena, zapostavljene istorije. Hvala gospodine

CG1

Dobra dijagnoza za crkvenu vladu sa babama.Čija li je baba veći ekspert, rukoljubova ili četnikuše da četiri resora....hahaha piiiiiiii

@@@@

@CG1 Babe igraju nevjerovatnu ulogu u SRPSKOM SVETU i zato su tako nerazumljivi ostatku planete.Ponekad se pojavi i poneki DJEDO jos manje razumljiv ali u ovom trenutku bih se prisjetio BABE JANICE koja je po sopstvenom iskazu naucila Momira Bulatovica da govorimo SRPSKIM JEZIKOM.

Tako je!

Ovo je prešlo svaku mjeru! Prelila se čaša! Svaka tolerancija ima granice, a sad svi u odbranu Crne Gore na svakom mjestu i svaki glas je bitan! Neće ni prić Lovćenu, dok je jednog/ jedne Crnogorca/ke! A ova kandidatska vlada i sve njeno ljudstvo e nebilo ih, kad su izdajnici! Pih! Smrt klerofašizmu

!!!

I Nekroljub pominje neku babu...Valjda im je zajednicka.

Petar

Kako spekulisete i taman kao babe zloslutnice pricate. Jedan ministar, ali ve svaka branza imati svoje ljude, sto ce sa ovim ministarstvima sto ih je dps napunio do cepa? Makar te plate ministara ce se svesti na jednog.

ĐedoPetar

@Petar prekjuče Londonski Gardijen kaže Vučić ne samo što o jadu zabavi Balkan nego je i najbogatiji čovjek na Balkanu ! Đukanović je mala beba za njega ..... očekujem tvoju reakciju za poštenje tvoje rodne države koje se odriče cijela Evropa !!! ?