10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Čudni su i zapadu teško dokučivi putevi srpskoga sveta

Autor: Antena M

  • viber

Rob Roy

SPC je proračunato izvela prevrat u CG u "vrijeme Korone", u vrijeme kada Korona hara svijetom i unuštava države i nacije! SPC-u je to i bio cilj da "iskoristi momenat", jer se i ne zadovoljava samo smjenom sa vlasti jednog čovjeka i partije, nego joj je cilj da "zagospodari" Crnom Gorom!

CG1

Svaka čast, poređali ste ih fino kao snoplje, što oni u stvari i jesu.

@@@@

@CG1 Poredjao ih je kao snoplje alii ako mi budemo cekali Evropu i birokrate EU administracije propadosmo.Neko mora da nas preorganizuje i nekako da se udruzimo pa ako uspijemo da povratimo izgubljeno.Ne smijemo cekati DPS jer su i oni u previranju.

Nezavisni

Hahaha, vi ste genijalac Batrićeviću vi treba da se bavite i satirom i ako ste odličan istoričar .

Sve po spisku!

Eu birokrate interesuju samo njihove dnevnice, glume da nešto znaju....Što se tiče nas, " u se i u svoje kljuse!"...imamo znanje, imamo i petlju! Neće seirit klerofašisti kako su se ponadali! Popovi će doć na svoje mjesto, kad ovim kvazipolitikantima stanemo na put! A ima nas ima! No pasaran!

Cetinje

Sa sramnom urom samo se treba sprdat. Svaka cast

Feđa Perović

Molim da neko sjajni uvodni dio i zaključak teksta prevede na engleski i pošalje na međunarodne adrese. Zašto samo taj dio, inače sjajnog, teksta. Zato što ovo drugo, očigledno, ne bi razumjeli. " Prekomplikovano"

Neko1966

@Feđa Perović Slazem se! Ovakve i jos neke probrane analize treba prevesti i redovno slati u ambasade. Istovremeno raditi na objedinjavanju svih suverenistickih partija- stati u jednu kolonu, jer se samo tako nesto moze popraviti